DiCaprio exbarátnője, Kelly Rohrbach bújik Pamela Anderson piros fürdőruhájába

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
Baywatch-film Kelly Rohrbach Leonardo DiCaprio Pamela Anderson fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach lesz az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője.

Dwayne Johnson Instagram-oldalán jelentette be, hogy Leonardo DiCaprio exnőjét, Kelly Rohrbachot választották C. J. Parker szerepére az új Baywatch-filmben - írja az Origo.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A tévésorozatban öt évadon keresztül Pamela Anderson által alakított karakter az egyik legnépszerűbb szereplőnek számított. Kelly Rohrbach és Leonardo DiCaprio szakításának híre éppen pár órával a nagy bejelentés előtt robbant, miközben néhány hónappal ezelőtt még eljegyzésükről cikkezett a sajtó.

Leonardo, DiCaprio és Kelly Rohrbach már nem egy pár Forrás: AFP

A Sports Illustrared modellje egyébként nem az a tipikus modellből lett színésznőcske: a Goergetown Egyetemen végzett színművészet szakon, tanult a London Academy of Music and Dramatic Artson, és feltűnt többek között a Két pasi meg egy kicsi, a Született detektívek című tévésorozatokban, illetve szereplni fog Woody Allen még készülő filmjében is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.