képsorozat kakukktojás vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet időnként vicces helyzeteket tud szülni, melyeket megörökítve mások arcára is könnyedén mosolyt csalhatunk. Összegyűjtöttünk néhány humoros képet, keresd a kakukktojást jeligével.

Szobrok között egy valódi macska, plüssállatok közt egy élő kutyus? Ez csak egy-egy olyan szituáció, amikor kedvenc háziállataink rejtőzködő képessége felszínre tör, és váratlanul megviccelnek minket. De vannak olyan esetek, mikor mi magunk is a felismerhetetlenségig bele tudunk olvadni egy adott környezetbe.

Például mikor

egy férfi utazócsomagnak álcázza magát.

Ám olyan helyzetek is történhetnek, mikor tárgyak hasonlóságából kiindulva keletkezik humor: jó példa erre, mikor egy főiskolai előadóteremben az asztalon sorakozó lap top áradatból egyszer csak kikandikál egy melegszendvicssütő.

Számtalan ilyen szituációt tár elénk az élet, nekünk csak az a dolgunk, hogy a mindennapi rohanásban ne felejtsünk el nevetni. Éppen ezért, íme egy szuper kis fotósorozat, hasonlóan vicces pillanatokból merítkezve.

/1706/Tal_l20176116312

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon: Fotók!

Így néznek ki az emberek, ha meztelenül végzik el dolgaikat - Fotók (18+)http://www.life.hu/kult/20170601-igazi-emberek-meztelenul-vegzik-el-dolgaikat.htmlSophia Vogel fotósorozatán hétköznapi dolgokat végeznek az alanyai, csak éppen meztelenül. Ruhában és ruha nélkül is megörökítette szereplőit, nézd meg, mekkora a különbség! KultOrigo30 éves a Szomszédok, az ország legikonikusabb sorozata - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170505-30-eves-a-szomszedok.htmlA Szomszédok az egyik legkedveltebb és legismertebb sorozat volt, több mint tíz éven keresztül sugározta a Magyar Televízió. Május 7-én lesz 30 éve, hogy leadták az első részét. Kult--Így néznek ki most, az Így jártam anyátokkal szereplői - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170428-igy-neznek-ki-most-az-igy-jartam-anyatokkal-szereploi.htmlAz Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most! KultAFPÍgy néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--Így kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-vicces-fotosorozat-keszult-unatkozo-konyvesboltosokrol.htmlUnatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén. KultOrigoKáprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.