A zenészek mindig különös hatással voltak a csajokra. És a legtöbb rocksztár bizony ki is használja ezt a kivételezett helyzetet. A szuperszexi és kevésbé vonzó hírességek bizony szédítettek, csábítottak, habzsolták a nőket, néha egyszerre többet is. De pontosan ezért rajongunk értük...


1. Rod Stewart

Rod Stewart 1964-ben kezdte énekesi pályáját, eleinte különböző zenekarokban tűnt fel, majd 1971-ben átnyergelt a szólópályára. Bár a brit énekes nem egy Adonisz, egész életében ragadtak rá a nők. Rod Stewart pedig kiválogatta a jelentkezők közül a magas, szőke, dúskeblű hölgyeket. A 67 éves sztár jelenleg harmadik feleségével, Penny Lancesterrel él, de nejei között tudhatta Rachel Hunter modellt és Alana Hamilton színésznőt is. Ahogy Rod befutott, a szépségek egymásnak adták a kilincset a hálószobájában, a lényeg az volt, hogy a választottak a fenti kritériumoknak megfeleljenek. Bár az énekes karrierje csúcsán a színésznőket sem vetette meg, de mégis a modelleket kedvelte igazán. Rod Stewartnak összesen nyolc gyermeke született öt párkapcsolatából: Sarah 1963-ban, akit örökbe adtak, Kimberly 1979-ben, aki az Oscar-díjas Benicio del Toro párja, Sean 1980-ban, Ruby 1987-ben, Reneé 1992-ben, Liam McAlister 1994-ben, Alastair Wallace 2005-ben és Aiden Stewart 2011-ben.


AFP


2. Robbie Williams

Amikor 1995-ben a Take That feloszlott, lányok millióinak tört össze a szíve. Robbie Williams rajongói azonban fellélegezhettek: a szexi énekes egyedül is folytatta a show-t. Az énekest a tinik szexistenként emlegették, erotikus kisugárzását azonban az idősebb nők sem tagadták. Köztük volt - többek között - Rachel Hunter, Rod Stewart exneje is, akivel Robbie hosszabb ideig randizott. Megfordult az énekes életében sok-sok színésznő is, mint pl. Anna Friel, Joely Richardson, Valerie Cruz és Michelle Trachtenberg, és az ausztrál énekesnő Natalie Imbruglia is. Robbie egy rádióinterjúban azt is bevallotta, hogy egy kivételével az összes Spice Girl megvolt neki. A sztár úgy tűnik, mégis megkomolyodott, ugyanis 2006 óta boldogan él a török-amerikai színésznővel, Ayda Fielddel, 2010-ben pedig össze is házasodtak.

AFP3. Gene Simmons

Gitár, fekete-fehér smink, nagyon hosszú nyelv - ez mind elég volt a Kiss basszsusgitárosának, hogy bolonduljanak érte a nők. Gene Simmons tavaly vette feleségül a kanadai színésznőt, Shannon Tweedet, aki már 1986 óta a párja, két közös gyermekük van. A smink nélkül szinte felismerhetetlen gitáros a 70-es években Cherrel, Donna Summers-szel és Diana Ross-szal is randizott, de a zenész egy interjúban elmondta, hogy élete során több mint 4500 nőt vitt ágyba, és a futó és nem futó kapcsolatokat fényképekkel is dokumentálta - mindenesetre szép vastag fotóalbuma lehet. A sztár nyelvéről azt pletykálják, hogy az énekes egy borjúnyelvet operáltatott a sajátja helyére, mások szerint pedig a torkából távolítottak el egy darabot. Gene természetesen mindkét állítást cáfolta.


AFP


4. Lenny Kravitz

Lenny Kravitzra nem mondhatjuk, hogy a csajok csak a hírneve miatt istenítik. Az énekes magas, izmos, fantasztikus hangja van és nagyon-nagyon jóképű. Lenny kapcsolatai között ott találjuk a brazil szupermodellt, Adriana Limát, Natalie Imbrugliát, Johnny Depp élettársát, Vanessa Paradis-t, Penelope Cruzt, Nicole Kidmant, Kylie Minogue-ot, sőt, Madonnát is. Szép kis lista, ám számtalan hódítása ellenére az énekes eddig még csak egyszer nősült meg, egykori felesége Lisa Bonet színésznő egy leánygyermekkel ajándékozta meg. A most 24 éves Zoé jelenleg színésznőként próbálkozik a showbusiness-ben.

AFP


5. Justin Timberlake

Justin Timberlake nem az a kimondott rosszfiú, nem kemény rocker, és drogok fogyasztása miatt sem szerepelt még a címlapokon. Az énekes és színész inkább kisfiús arcával veszi le a csajokat a lábáról. Az amerikai Mickey egér show-ban gyerekszínészként kezdte a pályafutását, ahol exkedvese, Britney Spears is, majd jött az N'Sync, és a felfelé ívelő szólókarrier. Első barátnője a Black Eyed Peas Fergie-je volt, őt követte a már említett pophercegnő, majd az első feleségjelölt, a Justinnál 10 évvel idősebb Cameron Diaz, és jelenlegi párja Jessica Biel. Justin és Jessica kapcsolata finoman fogalmazva is viharos, hiszen a két sztár hol eljegyzi egymást, hol elátkozza a másikat - és közben mellékszereplők is feltűnnek a drámában, mint Rihanna, Scarlett Johansson, Olivia Wilde vagy Mila Kunis. A szexi sztár be is vallotta, hogy korábban sem volt éppen visszafogott a csajozás terén.

AFP


6. Bill Wyman vs. Mick Jagger

Sex, Drugs & Rock 'n' Roll - a Rolling Stones tagjai pontosan így éltek a 70-es években. A ma már nagypapakorú zenészekről ma senki nem mondaná meg, hogy nagykanállal falták a nőket. Bill Wyman, a Stones basszusgitárosa volt állítólag a legnagyobb nőcsábász a bandában, ő több hódítással büszkélkedhet, mint társai összesen. A gitáros több évtizedes házasságát rúgta fel a tinédzser Mandy Smith kedvéért. Amikor a lány 18 éves lett, össze is házasodtak, de a szerelem csak két évig tartott, és elváltak. Hab a tortán: Bill fia, Sean, feleségül vette Mandy anyukáját, az ifjú férj 30 éves, a kevésbé ifjú ara 46 éves volt akkoriban. Bár Billy Wyman nyomába sem érhetett, Mick Jagger, a Rolling Stones énekese sem lazsált, ha csinos csajok voltak a közelben. Jagger többek között a francia first lady-t, Carla Bruni-Sarkozyt is meghódította fénykorában, de járt Angelina Jolie-val is. A nőcsábász állítólag a pasikat sem vetette meg, David Bowie-val és Andy Warhollal is randizott. Gyerekek számában Jagger azonban maga mögé utasította az egygyermekes Wymant, neki hét gyermeke született. Egy az első feleségétől, Bianca Pérez-Mora Macías-tól, négy Jerry Halltól, és kettő házasságon kívül.

AFP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Híres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html Tragikus sorsú színésznők Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120111-gyonyoru-tragikus-sorsu-szinesznok-hollywood-aranykorabol.html 13 sztár leglátványosabb átváltozásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111219-igy-valtoznak-at-a-sztarok-egyegy-filmszerep-kedveert.html 7 sztár 7 legjobb mondásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111209-mozi-film-regi-sztarok-halalosan-jo-aranykopesei.html