Ilyennek még sosem láttuk! Teljesen kiakadt és pofozkodott a világsztár

pofon Will Smith Men in Black III
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith kissé kiakadt a Men In Black 3. részének oroszországi premierjén...


Will Smith ugyan megdöbbent a dolgon, de nem zaklatta fel különösebben az eset, és később már mosolyogva adott interjúkat. Vitalij Szedijuk egyébként egy ukrán humorista, akinek kedvenc szórakozása az, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a hírességeket.

Tipp! Borzalmasra plasztikázott sztárok. Kattints a galériáért!



Húsz másodperc alatt vált el Ullmann Mónikahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120518-husz-masodperc-alatt-valt-el-ullmann-monika-miller-zoltantol-a.htmlHeti horoszkóp (május 21-25.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120514-heti-horoszkop-majus-2125.htmlMutasd a kutyádat, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/20120510-mutasd-a-kutyadat-megmondom-ki-vagy.htmlSokkal jobban néz ki smink nélkül az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120427-fantasztikusan-fest-smink-nelkul-rihanna.htmlÖsszeomlott az ismert magyar énekesnő - Pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-pszichiatrian-kezelik-olah-ibolyat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.