Az énekesnő épp csak egy rövid szünetet tartott világ körüli turnéjában, amelyet kihasználva nemcsak bikinialakját mutatta meg, hanem a nagypapáját is felköszöntötte.

Rihanna érti a módját, hogyan kell kiheverni turnéja első felének fáradalmait: napfény, tengerpart, bikini és egy jó társaság. Az énekesnő szülőhazájába, Barbadosra tért vissza egy kis energiát gyűjteni - a blogon te is megnézheted, hogyan lazított.

Forrás: AFP

A tökéletes alakkal büszkélkedő Rihanna a hírek szerint ottléte alatt a családra is időt szakított. Nagypapája ugyanis nemrég ünnepelte 85. születésnapját, akinek tiszteletére egy kisebb bulit szervezett. Lehet, hogy ennek a fáradalmait pihente ki másnap a tengerparton?

Fürdés közben fotózta magát Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20131023-rihanna-enekesno-meztelenul-fotozta-magat-furdes-kozben-instagramon.html Földig érő ruhában meztelenkedik Rihannahttp://www.life.hu/legytrendi/20130930-rihanna-amerikai-enekesno-attetszo-fekete-neccruhaban-forgatja-legujabb-klipjet-a.html Rihanna áttetsző neccben és miniben forgathttp://www.life.hu/life/galeria/20130930-rihanna-amerikai-enekesno-attetszo-fekete-neccruhaban-forgatja-legujabb-klipjet-a-2.html Rendőrök végeztek Rihanna extestőrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130906-norman-oosterbroeket-rihanna-ex-testoret-sokkoloval-oltek-meg-a-kierkezo.html Rihanna megint elénk tárta bájaithttp://www.life.hu/szepulj/20130724-rihanna-enekesno-melleit-mar-svedorszagban-is-ismerik.html Rihanna ismeri a tevepata ellenszeréthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130720-rihanna-testre-tapado-ocelot-mintas-overalba-oltozott.html