Bereczki Zoltán Hajós András Videolife Sztárban sztár Nótár Mary Lakatos Márk Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Bereczki Zoltán nyerte a TV2 Sztárban sztár műsorát. Riporterünknek, Katz Dávidnak arról is mesélt, mire költi a nyereményét. Volt felesége pedig úgy tűnik, nem neheztel rá, amiért gyerekeik egy centet sem látnak az összegből.

2 Dove csomagot sorsolunk ki a leghidegebb napokrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131208-2-dove-csomagot-sorsolunk-ki-a-karacsonyi-nyeremenyeso-jatekunkban.htmlMutasd meg adventi koszorúd, és nyerj ajándékot!http://www.life.hu/szorakozz/20131208-karacsonyi-nyeremenyeso-jatekba-adventi-koszorukat-varunk-olvasoinktol.html33 éve ölték meg John Lennonthttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-33-eve-oltek-meg-john-lennont-a-huszadik-szazad-legjelentosebb-zeneszere-emlekezunk.htmlKrasznai és Danics igazi show-t csináltakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-x-faktor-2013-nyolcadik-elo-show-osszefoglalo.htmlIstenes Bence műspárgázott az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-spargazott.htmlMacskaformájúra vágta testszőrét egy férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20131205-macskat-formazott-mellkas-szorzetebol-egy-ferfi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.