Paul Walker két leforgatott filmjét nézhetjük meg hamarosan a mozikban, sajnos már nélküle. Walker megdöbbentő halála kapcsán a Life.hu olyan színészlegendákat gyűjtött össze, akik már nem élhették meg utolsó filmpremierjüket.

Paul Walker - Hours, Brick Mansions

A színész november 30-i tragikus halálát követően két filmet láthatunk még tőle. Az alacsonyabb költségvetéső Hours december közepétől lesz elérhető. Ez az a produkció, mellyel Walker ki akart törni a gyorsautós akciófilmsztár skatulyából, és be akarta bizonyítani, hogy más területen is tehetséges. A film egy apáról szól, aki egy tornádó pusztítása után küzd a lánya életéért. A Brick Mansions Luc Besson munkája, melyben Walkernek meg kell találnia egy tömegpusztító fegyvert egy bűnözők által uralt negyedben. A Halálos iramban 7. részét leállították, egyelőre ugyanis nem tudják, mit kezdjenek Brian szerepével. A hírek szerint kiadták a feladatot a forgatókönyvíróknak, hogy Walker karaktere a filmben is veszítse el az életét.

Forrás: AFP

James Gandolfini - Exek és szeretők

Sokkolta a filmes világot James Gandolfini júniusi halála. A Maffiózók című tévésorozat főszereplője 51 évesen kapott szívrohamot, bár olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint halálában az alkohol is közrejátszott. Gandolfini a Criminal Justice című új tévészéria pilotfilmjében játszott egy New York-i ügyészt, ezt a munkáját azonban egész biztosan nem vetítik le. Az HBO döntése szerint ugyanis dobozban marad a készülő krimisorozatnak a színésszel felvett első epizódja. Utolsó filmjét azonban, az Exek és szeretőket (Enough Said) december 5-től a magyar mozik is sugározni kezdték.

Forrás: RTL Klub

 Heath Ledger - Sötét Lovag

Ledger 2008-ban, feltehetően kábítószer-túladagolás miatt, hét hónappal a Sötét Lovag bemutatója előtt halt meg. "A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni" - nyilatkozta 28 évesen, nem sokkal később pedig manhattani lakásán holtan találta őt a házvezetőnője. A 81. Oscar-gálán végül neki ítélték a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, élete utolsó befejezett alakításáért, Joker szerepéért. 

Forrás: AFP

Brandon Lee - A holló

A holló forgatása 1993-ban, a színész születésnapján, február 1-jén kezdődött. Az utolsó jelenetek egyikén azonban a pisztolyba, mellyel Lee-re lőttek, tisztázatlan körülmények között vaktöltény helyett éles került. Ez okozta az akkor 28 éves színész halálát. A filmet végül kaszkadőrök segítségével fejezték be. Édesapja, Bruce Lee is tragikusan korán, 32 évesen veszítette életét, amikor egy fájdalomcsillapító gyógyszer egyik összetevője agyduzzadást okozott nála.

Forrás: AFP

Clark Gable - Kallódó emberek

1960-ban készült el utolsó filmje, melyben Marilyn Monroe-val szerepelt együtt. Ugyanebben az évben, 59 évesen Gable szívinfarktusban elhunyt, így nemcsak a The Misfits bemutatójáról maradt le, de második gyermeke, John Clark Gable születéséről is. A kicsi 1961 márciusában látta meg a napvilágot. 

Forrás: AFP

Marilyn Monroe - Valamit adni kell

Az egykori szexszimbólum Gable után, 1962-ben halt meg, máig tisztázatlan körülmények között. Az akkor 32 éves díva Valamit adni kell című filmjét hagyta befejezetlenül. 

Forrás: AFP

James Dean - Haragban a világgal, Óriás

Dean 1955. szeptember 30-án, mindössze 24 évesen távozott az élők sorából, épp a Giant című filmje forgatása közben. A színész karambolozott a kocsijával és életét vesztette. Habár mindössze három nagy mozifilmben szerepelt, melyek révén halála után két Oscar-díj-jelölést is kapott, igazi legendává vált.

Forrás: AFP