Brad Pitt lett Vitalij Szedzsuk újabb áldozata

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt pmsza támadás Angelina Jolie vörös szőnyeg Maleficent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
America Ferrara után ezúttal Brad Pittet találta meg Vitalij Szedzsuk ukrán tévés. A színész Angelina Jolie-t kísérte el a Maleficent díszbemutatójára, amikor a vörös szőnyeg provokátora szájba vágta - írja a cnn.com. 

Az ünneplő Brad Pitt azonban nem röhögött jót a vörös szőnyeg ismert trollján, azonnal visszaütött Szedzsuknak, akit letartóztattak és csak 20 000 dolláros óvadék ellenében távozhat.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A helyszíni jelentések szerint Pittet csupán egy pillanatra akasztotta meg az incidens, utána azonnal folytatta az autogramosztogatást.

Sosem látott fotók kerültek elő az Aranycsapatrólhttp://www.life.hu/kult/20140528-az-aranycsapatrol-kerultek-elo-fotok-kozak-lajos-eletmuvebol.htmlAz ötvenes évek ismert sportfotográfusa, Kozák Lajos hagyatékából kerültek elő korábban sehol sem bemutatott képek a kor legismertebb labdarúgóiról.Kult--Gérard Depardieu borkocsmát nyit Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20140523-gerald-depardieu-borkocsmat-nyit-budapesten.htmlA francia színész korábban szőlőt akart vásárolni Badacsonyban, de külföldiként nem tudott sem földet vásárolni, sem bérelni. A budapesti borkocsmának viszont nincs akadálya - írja a Blikk nyomán az Origo. Kult--Oroszország kiakadt Conchita miatthttp://www.life.hu/kult/20140514-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-conchita-wurst-miatt-oroszorszag-kulon-dalversenyt-szervezne.htmlOrosz törvényhozók javaslatot terjesztettek elő arról, hogy Oroszország rendezze meg az Eurovíziós Dalfesztivál saját változatát azután, hogy az európai dalversenyen az osztrák transzvesztita Conchita Wurst győzött.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.