Eddie Redmayne lesz az új Harry Potter film főszereplője

Oscar-díj film Legendás állatok és megfigyelésük J. K. Rowling Harry Potter Golden Globe-díj Eddie Redmayne sikerszéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves színész az ide Oscar-gálán a legjobb férfi főszerelőnek járó szobrocskát vitte el  a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért. A sikerszériának, úgy látszik, nincs vége: újabb nagysikerű film főszerepe vár rá.  

Úgy tűnik, tényleg Eddie Redmayne-lázban ég a filmvilág. A 33 éves színész a Mindenség elmélete című filmben a híres fizikust, Stephen Hawkingot alakította, melyért be is zsebelte az Golden Globe- és az Oscar-díjat. Ezek után újabb nagy lehetőséget kapott a színész: J.K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük című könyvének adaptációjában játszhat főszerepet a sármos sztár. A sztori az első Harry Potter regény, vagyis a Bölcsek köve előtt játszódik 70 évvel. A film 2016 novemberére várható.

Forrás: AFP

J.K. Rowling felkérése előtt egyébként egy másik izgalmas szerepre is meghívták a színészt. The Danish Girl a címe annak az életrajzi drámának, amelyben Eddie női szerepet alakít. A film az 1920-as években játszódik, főhőse egy dán férfi, aki mindent elkövet, hogy végre nővé alakulhasson.

Mi mindkét filmjét izgatottan várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.