A 33 éves színész az ide Oscar-gálán a legjobb férfi főszerelőnek járó szobrocskát vitte el  a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért. A sikerszériának, úgy látszik, nincs vége: újabb nagysikerű film főszerepe vár rá.

 

 

Úgy tűnik, tényleg Eddie Redmayne-lázban ég a filmvilág. A 33 éves színész a Mindenség elmélete című filmben a híres fizikust, Stephen Hawkingot alakította, melyért be is zsebelte az Golden Globe- és az Oscar-díjat. Ezek után újabb nagy lehetőséget kapott a színész: J.K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük című könyvének adaptációjában játszhat főszerepet a sármos sztár. A sztori az első Harry Potter regény, vagyis a Bölcsek köve előtt játszódik 70 évvel. A film 2016 novemberére várható.

Forrás: AFP

J.K. Rowling felkérése előtt egyébként egy másik izgalmas szerepre is meghívták a színészt. The Danish Girl a címe annak az életrajzi drámának, amelyben Eddie női szerepet alakít. A film az 1920-as években játszódik, főhőse egy dán férfi, aki mindent elkövet, hogy végre nővé alakulhasson.

Mi mindkét filmjét izgatottan várjuk!