Lars von Trier megmondja, miért fontos neki a szex

Forrás: AFP/Christian Liliendahl -
meztelenség találkozó hallgatás szex Antikrisztus A nimfomániás alkoholizmus Lars von Trier filmrendező Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A provokatív filmrendezőnek nincs olyan műve, amelynek ne lenne fontos eleme a szexualitás és a meztelenség. A nimfomániás című film alkotója, Lars von Trier hosszú hallgatás után a The Guardian újságírójának nyilatkozott.

Miután 2011-ben kitiltották a cannes-i filmfesztiválról, a világhírű dán filmrendezőről, Lars von Trierről – a tavaly megjelent A nimfomániás című filmjét leszámítva – alig lehetett bármit is hallani.

Forrás: AFP/Christian Liliendahl

Hol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást

A puncim és én - ez lehetne az alcíme Lars von Trier A nimfomániás című filmjének. A rendező férfi létére olyan női mozit alkotott, amely láttán elsősorban a pasik azok, akik kiesnek a komfortzónájuból - a Life.hu kritikáját ide kattintva olvashatod.
A 67. cannes-i filmfesztivál legmesésebb ruhakölteményeihttp://www.life.hu/trend/20140526-a-67-cannes-i-filmfesztival-legmesesebb-ruhakoltemenyei.htmlVasárnap véget ért a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az utóbbi másfél hétben nem győztünk elalélni a szebbnél szebb ruhakölteményektől, annak pedig külön örültünk, hogy a magyar lányok szépségét ismét bizonyíthattuk Franciaországban. Következzenek a kedvenc cannes-i ruháink, amikről nemcsak mi, de a VIVA Comet műsorvezetője és a B The First tehetségkutató zsűritagja, Iszak Eszti is elmondja a véleményét. Trend--Ennyi alkohol kell egy szuperrandihozhttp://www.life.hu/intim/20150310-egy-pohart-bor-utan-vonzobbnak-tartjak-egymast-az-emberek.htmlAzok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk?IntimThinkstockAmerikában is tarol a magyar filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20150401-mundruczo-kornel-a-feher-isten-cimu-film-rendezoje-amerikaban-is-egyre-hiresebb.htmlMundruczó Kornélra méltán lehetünk büszkék, hiszen egyre több nemzetközi sikert ér el. Ezúttal az amerikai Interview magazin méltatta a művészt, és interjút is készítettek vele.Kult--Alkohol, szex, fű - Ezeket kapta anyjától a 16 éves lány szülinapjára http://www.life.hu/news/20150416-durva-bulit-rendezett-lanyanak-az-anya.htmlA világ egyik legdurvább buliját hozta össze lányának a 35 éves Rachel Lenhardt. Alkohol, fű, 25 centis péniszek vettek részt a botrányos eseménysorozatban. NewsThinkstockCannes-ban gálázott a két legszebb magyar nőhttp://www.life.hu/trend/20140523-mihalik-eniko-es-palvin-barbi-magyar-szupermodellek-cannes-ban-a-amfar-cinema-against-aids-galan.htmlCannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.Trend--Hölgyek a kamera mögött - 5 filmrendezőnő, aki lenyűgözte a világothttp://www.life.hu/kult/20111222-holgyek-a-kamera-mogott-5-filmrendezono-aki-lenyugozte-a.htmlA filmrendezői szakma meglehetősen férfiközpontú: a művelői között meghökkentően alacsony a nők aránya. Akadtak és akadnak viszont olyan nők, akik fontos filmeket alkotva bizonyítani tudtak ezen a terepen is.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.