tv + bulvár apáca show kultúra Nászok ásza Ellen Albertini Dow halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többek között az Apáca show-ból ismert színésznő 101 évesen hunyt el.

Százegy éves korában elhunyt Ellen Albertini Dow, aki a hollywoodi filmek népszerű „idős hölgy” karaktereit elevenítette meg. Nem is csoda, ha legtöbbünknek így ugrik be, hiszen évtizedekig színjátszást tanított, és csak hetvenéves korában fedezte fel a maga számára a filmipar. Onnantól kezdve viszont rendkívül foglalkoztatott színésznő lett, a mozifilmeken túl tévéfilmekben is játszott. Olyan produkciókban tűnt fel, mint A simlis és a szende, a Vészhelyzet, a Sírhant művek, a Dokik, a Döglött akták, de játszott az Apáca show mindkét részében, az Ünneprontók ünnepében is.

Sokan leginkább Adam Sandler komédiájából, a Nászok ászából ismerhetik őt, a rappelő nagyi szerepében.

Mi már tudjuk, hogy mi lesz Kiszel Tünde kislányából, Donatellából! http://www.life.hu/bulvar/20150505-mi-lesz-kiszel-tunde-kislanyabol-donatellabol-hires-enekesno.htmlŐsztől rangos zeneművészeti szakközépiskolában folytatja tanulmányait Kiszel Tünde kislánya, Donatella, akit magánének szakra vettek fel.TV + BulvárOrigoBréking! Dalt írtak Berki Krisztiánról - Ez lesz a csajok himnusza? http://www.life.hu/bulvar/20150505-berki-krisztianrol-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojerol-mulatos-dalt-irt-a-skatula-duo.htmlA legnagyobbak kiváltsága elérte Berki Krisztiánt is, a Skatula Duó mulatós dalt írt a magyar macsóról.TV + Bulvár--Elfáradtak a sztárcsajok – Tóth Gabi és Cinthya Dictator is furcsa fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20150505-toth-gabi-enekesno-es-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-is-furcsa-fotot-posztolt.htmlSmink nélküli fáradt fej és ágyban fetrengős szájvillantás, ez a mai termés, tessék csemegézni.TV + BulvárOrigoKifogott a matek érettségi a magyar szépségkirálynőnhttp://www.life.hu/bulvar/20150505-sydney-van-den-boschon-a-miss-earth-hungary-gyoztesen-kifogott-a-matek-erettsegi.htmlA Miss Earth Hungary győztese közösségi oldalán sopánkodott a matek érettségije miatt.TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa házassági ajánlatot kapott http://www.life.hu/bulvar/20150505-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-ket-hazassagi-ajanlatot-is-kapott-az-egyiket-berki-krisztiantol.htmlA műsorvezető csupán arra panaszkodott A konyha ördögének, hogy éhes, mire az a megoldás született, ha összeházasodnának, minden reggel ínycsiklandó reggelit kapna. Ehhez azonban Berki Krisztiánnak is volt egy-két szava.TV + Bulvár--Kasza Tibi eltűnik az éterbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kasza-tibi-eltunik-az-eterbol-nyaron-nem-lesz-hallhato-a-class-fm-morning-showjaban-sebestyen.htmlHa kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.