Jártál már design túrán? Most megteheted!

Forrás: Stylewalker -
tervező design stílus designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 16-án nem csak éjszakai design séta, de szuper művészeti programok is várják a divatőrülteket, ráadásul az egész V. kerületben a design-é lesz a főszerep. Ismerd meg a hazai tervezőket!

Az V. kerületi magyar vonatkozású design üzletek kedvezményekkel várják a látogatókat, művészeti programokkal és sok-sok meglepetéssel kedvesnednek a divat és a design szerelmeseinek. A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott design túra fő célja a kezdetektől, hogy szélesebb körben is megismertesse a hazai tervezők nevét és munkáit, ráadásul mindezt laza, baráti hangulatú atmoszférában.

Forrás: Stylewalker

A résztvevő üzletekben tehetséges grafikusok műveit nézheted meg, és a szerencsések még meg is nyerhetnek egy-egy alkotást.

Érdemes arra járni!

Újra európai turnéra indul a Quimbyhttp://www.life.hu/kult/20150513-europaban-turnezik-a-quimby.htmlAz egyik legnépszerűbb hazai rockzenekar május 15-től hatállomásos koncertsorozatot tart Amszterdamtól Bécsig.Kult--Táncold át az egész hétvégét! http://www.life.hu/kult/20150513-kulturalis-programajanlo-majus-14-17.htmlEzen a hétvégén a táncé a főszerep: rophatod német retró-technóbulin, Király Viktor fantasztikusnak ígérkező koncertjén, de választhatsz magadnak táncot a Nagy Táncválasztón. Aztán pedig leöblítheted az élményt egy korsó belga sörrel, esetleg múzeumlátogatással. Kult--Rajongók, figyelem! Musicalként születik újjá Az ördög Pradát viselhttp://www.life.hu/kult/20150513-broadway-musical-lesz-az-ordog-pradat-visel-cimu-filmbol.htmlHamarosan a Broadway színpadán mutatják be a kezdő újságírónő és a Runway divatlap nagyhatalmú főszerkesztőjének történetét.KultNorthfotoSzacsvay László lett a Nemzet Színészehttp://www.life.hu/kult/20150512-szacsvay-laszlo-lett-a-nemzet-szinesze-koti-arpad-helyere-valasztottak.htmlMintegy két óra tanakodás után választották meg kedden délután Szacsvay Lászlót a két hete elhunyt Kóti Árpád helyére. Kult--Hátrányos helyzetű gyerekeknek szereztek örömöthttp://www.life.hu/kult/20150512-gyerekek-ismerkedhettek-egy-hotellel.htmlEgy harmadik kerületi általános iskola hátrányos helyzetű diákjai vehettek részt a MUS-E Magyarország művészeti óráján, melyet egy több mint 100 éves hotel életének feltérképezésével kötöttek egybe. Sok lurkó ekkor járt életében először szállodában.Kult--Teljesen eltorzult a magyar színész fejehttp://www.life.hu/kult/20150509-teljsen-eltorzult-a-magyar-szinesz-feje-horvath-illes-pesti-magyar-szinhaz.htmlHorváth Illés, a Pesti Magyar Színház előadója a Frankensteinben különleges maszkba bújik.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.