Itt vannak az első képsorok az élő szereplős A dzsungel könyvéből

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
film bemutató mese élőszereplős A dzsungel könyve Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első hivatalos bemutatóként is szolgál az a videó, amelyet a rendező, John Favreau tett közzé az Instagram-oldalán.

A Disney klasszikussá vált mesefilmje az első látottak alapján igen jónak ígérkezik. Az elmúlt években több mese is élőszereplős feldolgozást kapott, többek között a Hamupipőke vagy a Csipkerózsika. A Mauglit megformáló színész, Neel Sethi mellett az állatszereplőket is CGI (számítógépes grafika) segítségével keltik életre.

#JungleBook full trailer coming Monday.

Jon Favreau (@jonfavreau) által közzétett videó,

A filmben számtalan hollywoodi sztár is feltűnik majd, akik több karakternek kölcsönzik a hangjukat: Sir Ben Kingsley (Bagira), Scarlett Johansson (Ká), Bill Murray (Balu), Idris Elba (Sir Kán), Christopher Walken (Lajcsi király), Giancarlo Esposito (Akela) és Lupita Nyong’o (Ráksa) lesznek. A dzsungel könyve 2016. április 15-én kerül először mozikba a tengerentúlon.

Az élőszereplős Dzsungel könyvének főszereplői és a rendező, Jon Favreau Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez
Megnyílt a világ első Harry Potter ihlette bárjahttp://www.life.hu/kult/20150914-harry-potter-ihlette-bar-nyilt-torontoban.htmlUgye a te fejedben is megfordult a Harry Potter történetek olvasása közben, milyen jó lenne megkóstolni a könyvben szereplő finom italokat? Hála egy fantáziadús torontói fiatalembernek, most már megteheted!Kult--A Trónok harca tarolt a Kreatív Emmy-díjak gálájánhttp://www.life.hu/kult/20150913-a-tronok-harca-tarolt-a-kreativ-emmy-dijak-galajan.htmlNyolc díjjal tarolt az amerikai televíziózás Kreatív Emmy-díjainak átadásán a Trónok harca című fantasysorozat, de öt díjat vitt el a szombat esti Los Angeles-i gáláról az Amerikai Horror Story: A rémségek cirkusza című tv-sorozat is.KultOrigoRowan Atkinson születésnapi akciója megbotránkoztatta Angliát http://www.life.hu/kult/20150911-rowan-atkinson-huszonot-eve-alakitja-mar-mrbeant-most-stilusosan-unnepel.htmlAz ikonikus brit vigjáték sorozat 1990-ben került először a képernyőkre, és rögtön elnyerte a nagyközönség tetszését. Ma már 63 millió Facebook-rajongóval és 35 milliónyi eladott DVD-vel büszkélkedhet. KultOrigoCsonka András: "A közönség sokkal jobban hisz bennem, mint én magamban"http://www.life.hu/kult/20150911-csonka-bandi-lesz-a-szamar-a-shrek-darabban.htmlCasting és közönségszavazás után nyerte el Csonka András a Shrek musical egyik legizgalmasabb szerepét: ő lesz Szamár. Kult--Rost Andrea: „Régóta vágytam rá, hogy kibonthassam a szárnyaimat"http://www.life.hu/kult/20150909-rost-andrea-operaenekes-regota-vagyott-ra-hogy-kibonthassa-szarnyait-interju.htmlRost Andreát – aki már több mint 25 éve van a pályán – hosszú idő óta a világ egyik legsikeresebb operaénekesnőjeként jegyzik, mégis azt érzi, most jött el csak igazán felemelkedésének és kiteljesedésének az ideje. Az elkövetkező időszakban ugyanis különböző műfajokban csillogtatja meg tehetségét, felszínre hozva azt a rengeteg színt, mely eddig benne lapult. Ahogyan ő fogalmaz, ez a repülés ideje lesz, az olyanfajta szárnybontogatásé, amelyre már régóta vágyott.KultOrigoSztárszínésznők, aki bevállaltak egy teljes filmet smink nélkülhttp://www.life.hu/kult/20150907-sztarszinesznok-halle-berry-patricia-arquette-hilary-swank-reese-witherspoon-jennifer-aniston.htmlEgy színésznő számára az egyik legfőbb értéke a szépségének és ragyogásának látszata, pláne Hollywoodban. De mi van akkor, ha egy film ennek az ellenkezőjét, sőt a teljes lecsupaszodást kívánná? A többség ilyenkor nemet mond a szerepre – mi viszont most megmutatjuk azokat az eseteket a közelmúltból, amikor nem így történt.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.