Az a fehér ruha! Sosem látott képek Marilyn Monroe-ról

fénykép rajongó Marilyn Monroe árverezés ruha aukciósház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezik azokat a képeket, amelyeket egy rajongója készített minden idők egyik leghíresebb szexszimbólumáról.

James Collins egyike volt a Monroe Six nevű rajongói körnek, akik megszállottan követték Marilyn Monroe minden lépését. Ő készítette az ikonikus színésznőről az itt is látható fényképeket, amelyek hamarosan árverésre kerülnek a dallasi Heritage Auctions aukciósház által.

James Collins összesen 183 képet készített a New Yorkban járó Monroe-ról valamikor az ötvenes években, a személyes gyűjtemény darabjainak nyitóára a Daily Mail szerint 400 dollár, vagyis körülbelül 111 ezer forintnak megfelelő összeg lesz.

10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-ról

Milliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen itt 10 olyan érdekesség, amelyet minden Marily Monroe-rajongónak tudnia kell.

A meztelen Kate Moss és a bájos Audrey Hepburn is árverésre kerülhttp://www.life.hu/news/20160204-sosem-latott-fenykepeken-audrey-hepburn-szineszno-kate-moss-modell-es-jerry-hall.htmlKate Moss meztelenül, Jerry Hall fürdőruhában, Audrey Hepburn pedig talpig rózsaszínben - többek között ezen sztárhölgyek fényképei kerülnek kalapács alá egy londoni aukción. NewsOrigoMarilyn Monroe utolsó, halála előtt készült fotóihttp://www.life.hu/news/20151214-marilyn-monroe-utolso-halala-elott-keszult-fotoi-elokerultek.htmlBert Stern 3 héttel a szexszimbólum halála előtt készítette az eddig még nem látott felvételeket. NewsOrigoAudrey Hepburn, az igazi nő - 23 éve hunyt el a legendás színésznő! http://www.life.hu/kult/20160120-audrey-hepburn-az-orok-no-huszonharom-eve-hunyt-el-a-divatikon-emlekezunk-a-szinesznore.htmlA múlt század egyik legbájosabb, és leggyönyörűbb színésznője. Igazi díva, akinek stílusát a mai napig másolják a világ legnagyobb divatcégei. Az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) fáradhatatlan jószolgálati nagykövete. Egy fantasztikus asszony, aki igazi példakép lehet a 21. századi nők számára. Kult--10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-rólhttp://www.life.hu/kult/20151101-10-teny-amit-nem-tud-tal-ma-ri-lyn-mon-roe-rol.htmlMilliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen hát 10 olyan érdekesség, amit egy valódi rajongónak tudni érdemes.Kult--Eladják Margaret Thatcher egykori házát - Nézz be a Vaslady otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160208-margaret-thatcher-vaslady-egykori-brit-miniszterelnok-regi-otthonat-eladjak.html30 millió angol fontért, vagyis nagyjából 12 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdették meg az egykori brit miniszterelnök londoni házát. Otthon--Frank Sinatra el akarta venni Marilyn Monroe-thttp://www.life.hu/intim/20151020-frank-sinatra-oneletrjazi-konyve-szerint-el-akarta-venni-marilyn-monroet.htmlA szőke szexszimbólum teljesen levette a lábáról Frank Sinatrát, aki a most megjelenő életrajzi könyve szerint annyira beleszeretett Marilyn Monroe-ba, hogy el akarta venni felelségül. A színésznő azonban kikosarazta. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.