Fotósorozat a világ legvagányabb embereiről

fotók vagányság lazaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan emberek, akiket láthatóan teljes mértékig hidegen hagy a környezetük véleménye. Ők azok, akik minden helyzetből képesek valami különlegeset, humorosat kihozni. 

Néhányan már úgy születnek, hogy nem foglalkoznak a külvilág véleményével, míg mások úgy vélik, hogy ez az érzés az öregedéssel együtt alakul ki az emberben.

Mindenesetre az biztos, hogy nagyon vicces helyzeteket tud szülni, ha valaki szőröstül-bőröstül felvállalja magát, és megmutatja a világnak a valódi arcát.

Így történhet meg az, hogy a nagymama iszik egy jó koktélt kondizás közben, vagy az, hogy a bácsi a rádiót a hóna alá szorítva megy étterembe.

Az sem mindennapi látvány, ahogy egy idős házaspár közlekedik a belváros utcáin: elöl megy a mama, és húzza maga mögött a raklapokra eszkábált hintalovon ücsörgő férjét.

/1704/Fot_s201741813755

Régi idők vicces metálzenekarai - Galéria!

A rocksztárokkal kapcsolatban számos legenda kering, de ezeket a képeket végignézve semmilyen karizmatikus tulajdonság nem jut az eszünkbe, inkább csak mosolyt csalnak az ember arcára, és nosztalgiázni hívnak bennünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.