Vannak olyan emberek, akiket láthatóan teljes mértékig hidegen hagy a környezetük véleménye. Ők azok, akik minden helyzetből képesek valami különlegeset, humorosat kihozni. 

Néhányan már úgy születnek, hogy nem foglalkoznak a külvilág véleményével, míg mások úgy vélik, hogy ez az érzés az öregedéssel együtt alakul ki az emberben. 

Mindenesetre az biztos, hogy nagyon vicces helyzeteket tud szülni, ha valaki szőröstül-bőröstül felvállalja magát, és megmutatja a világnak a valódi arcát. 

Így történhet meg az, hogy a nagymama iszik egy jó koktélt kondizás közben, vagy az, hogy a bácsi a rádiót a hóna alá szorítva megy étterembe. 

Az sem mindennapi látvány, ahogy egy idős házaspár közlekedik a belváros utcáin: elöl megy a mama, és húzza maga mögött a raklapokra eszkábált hintalovon ücsörgő férjét. 

/1704/Fot_s201741813755
Régi idők vicces metálzenekarai - Galéria!
A rocksztárokkal kapcsolatban számos legenda kering, de ezeket a képeket végignézve semmilyen karizmatikus tulajdonság nem jut az eszünkbe, inkább csak mosolyt csalnak az ember arcára, és nosztalgiázni hívnak bennünket.