30 éve felforgatta a hazai zenei életet a Casanova, amit azóta is imádnak. Most új köntösbe csomagolva hallhatják az emberek a régi nagy slágert Lotfi Begi, Curtis és Dér Heni közreműködésével. 

Pörgős, szexi és fülbemászó verziót készítettek Zoltán Erika nagy slágeréhez, a Casanovához, ami 30 évvel ezelőtt teljesen lázba hozta a hazai közönséget, népszerűsége pedig azóta is töretlen. A daltól új köntösében is hasonló sikereket remélnek. Lotfi Begi, Dér Heni és Curtis fogott össze Zoltán Erikával, hogy a Casanova 2019-es verziója is úgy felforgassa a diszkókat, ahogy annak idején az eredeti.

Új köntösbe csomagolták Zoltán Erika nagy slágerétForrás: Youtube/Magneoton

A dalhoz természetesen egy ütős videóklip is készült, amelyben tényleg minden arany, ami fénylik, Dér Heni és Zoltán Erika pedig a legextrémebb kollekcióikkal kápráztatják el a nézőket. A rendezésért az a Miki357 felelt, akinek tehetségére nemcsak a zeneiparban, hanem a fotósok világában is felfigyeltek. A Life.hu-nak elárulták, kinek az ötlete volt a dal feldolgozása, és hogyan fogadta a tervet Zoltán Erika. "Az alapötlet egyébként Begié volt, Erika pedig nagyon örült a felkérésnek. Most nagy divatja van a feldolgozásoknak, az ő dala pedig megkerülhetetlen volt ebben a kategóriában. Erika mindig is trendkövető volt, örült, hogy a Casanovát fel tudták dolgozni,  nagyon készséges volt, nemcsak a hangját adta hozzá, hanem ahogy látszik, a klipforgatáson is főszerepet vállalt" – árulta el a dal kiadójának képviselője.