Új köntösbe csomagolták Zoltán Erika nagy slágerét, a Casanovát

Forrás: Youtube/Magneoton -
Lotfi Begi Zoltán Erika Curtis Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 éve felforgatta a hazai zenei életet a Casanova, amit azóta is imádnak. Most új köntösbe csomagolva hallhatják az emberek a régi nagy slágert Lotfi Begi, Curtis és Dér Heni közreműködésével. 

Pörgős, szexi és fülbemászó verziót készítettek Zoltán Erika nagy slágeréhez, a Casanovához, ami 30 évvel ezelőtt teljesen lázba hozta a hazai közönséget, népszerűsége pedig azóta is töretlen. A daltól új köntösében is hasonló sikereket remélnek. Lotfi Begi, Dér Heni és Curtis fogott össze Zoltán Erikával, hogy a Casanova 2019-es verziója is úgy felforgassa a diszkókat, ahogy annak idején az eredeti.

Új köntösbe csomagolták Zoltán Erika nagy slágerét Forrás: Youtube/Magneoton

A dalhoz természetesen egy ütős videóklip is készült, amelyben tényleg minden arany, ami fénylik, Dér Heni és Zoltán Erika pedig a legextrémebb kollekcióikkal kápráztatják el a nézőket. A rendezésért az a Miki357 felelt, akinek tehetségére nemcsak a zeneiparban, hanem a fotósok világában is felfigyeltek. A Life.hu-nak elárulták, kinek az ötlete volt a dal feldolgozása, és hogyan fogadta a tervet Zoltán Erika.

Erika mindig is trendkövető volt, örült, hogy a Casanovát fel tudták dolgozni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.