Augusztusi programajánló: ezeket ne hagyd ki a hétvégén

augusztus programajánló jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a nyár utolsó hónapja, de ez sem telik el kiváló programok nélkül. Augusztus második hétvégéjére ajánlunk pár remek lehetőséget. Ezek között mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót akkor is, ha lazításra, kikapcsolódásra, mozgásra vagy önzetlen szeretetre vágyik.

Hullócsillagok éjszakája

Nem véletlenül hirdetik úgy, hogy ez az év legromantikusabb eseménye, hiszen óránként akár 100 hullócsillagot is láthatunk. A Budai Szabadtéri Színházban még fokozzák az élményt, és klasszikus, nagyzenekari koncerttel kísérik a lélegzetelállító égi jelenséget. A teljesen fény- és zajszennyezettségtől mentes színházban garantáltan kivételes lesz a csillaghullás. További infók itt.

Időpont: 2019. augusztus 9.
Helyszín: Budapest, Budai Szabadtéri Színház Csillebérc

Ez az év legromantikusabb eseménye, hiszen óránként akár 100 hullócsillagot is láthatunk Forrás: Shutterstock

Jógázz a Citadellán!

A Citadella Szabadság-szobor felőli oldalát szombaton és vasárnap megtöltik a jóga szerelmesei, hiszen nincs is jobb annál, mint a szabad ég alatt hódolni ennek a nagyszerű mozgásformának. Ismert hazai és nemzetközi jógaoktatók gondoskodnak a kiváló kikapcsolódásról, óránkénti váltásban, 50 perces órák keretében, egyszerre nyolcvanan jógázhatnak együtt a helyszínen, míg a Citadella másik oldalán Jóga Piknik egészíti ki a programot, amelyre még regisztrálni sem kell. További infók itt.

Időpont: 2019. augusztus 10-én szombaton 17-23 óra között
2019. augusztus 11-én vasárnap 4.30-6.00 között
Helyszín: A Citadella Szabadság-szobor felőli oldala és a Rózsakert

Nincs is jobb annál, mint a szabad ég alatt hódolni ennek a nagyszerű mozgásformának Forrás: Shutterstock

Túrázás SUP-pal Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között

Igazi vadregényes programra is lehetőség nyílik ezen a hétvégén, méghozzá egy SUP tetején. A kalandok és a mozgás szerelmeseinek kihagyhatatlan! A körülbelül 12 kilométeres túra Dunaharasztiról indul Szigetszentmiklósra, ahonnan egy kis pihenés után indulhat a menet vissza a start mezőre. További infók itt.

Időpont: 2019. augusztus 11. 13:00
Helyszín: Dunaharasztin, a Csónak utca és Kikötő sétány sarkán

A kalandok és a mozgás szerelmeseinek kihagyhatatlan Forrás: Shutterstock

Örökbefogadó nap

A Futrinka Egyesület idén is szeretné összehozni a gazdira vágyó védenceit az igazival. Ez egy olyan program, ahonnan biztosan csak feltöltődve és mosolyogva távozhatsz, és ki tudja, talán egy négylábú örök társsal. Ha szereted az állatokat, és szívesen megsimogatnál egy-két elárvult ebet, emellett a szabad levegőt sem veted meg, akkor ott a helyed. További infók itt.

Időpont: 2019. augusztus. 10.
Helyszín: Kertem (Olof Palme sétány 1., Budapest, 1146)

Ha szereted az állatokat, és szívesen megsimogatnál egy-két elárvult ebet, akkor ott a helyed Forrás: Shutterstock

A folyékony kenyér ünnepe – Pécsi Sörfesztivál

Ha valaki szereti a különleges söröket, közben a finom ételeket sem veti meg, annak kötelező program a sörfesztivál. Pécsett persze nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik el, ugyanis a jó hangulatú kóstolgatás mellett koncertek is lesznek. További infók itt.

Időpont: 2019. augusztus 9-11.
Helyszín: Pécs, Expo Center

Ha valaki szereti a különleges söröket, annak kötelező program a sörfesztivál Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.