Programajánló: kapcsolódj ki az ünnepek előtt és után is!

ujszinhaz2019 Kék róka programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ajándékvásárlás és a karácsonyi készülődés közben fontos, hogy jusson időnk magunkra és a kikapcsolódásra is. Összeszedtünk néhány programot, amik az ünnepek előtt, vagy akár után is tökéletes lehet egy kis pihenésre vagy tombolásra.

Újszínház – Kék róka

Herczeg Ferenc remekműve az Újszínház színpadán éled újra Csiszár Imre rendezésében. A klasszikus darabban a szereplők személyes drámája bontakozik ki, és végül kiderül, hogy senki nem az, akinek látszik. A kék róka szimbóluma a főszereplőnő, Cecile alakjában jelenik meg, akiről nem tudni, hogy járt-e a Török utcában... A színjáték rendkívüli szereposztásban látható az Újszínházban, Gregor Bernadett, Lux Ádám, Mihályi Győző, Nemes Wanda és Szakács Tibor főszereplésével. Az előadás garantált kikapcsolódást nyújt minden generáció számára. December hónapban több alkalommal is műsorra tűzte az Újszínház, sőt szilveszteri meglepetéssel is várják a közönséget. December 31-én két alkalommal is látható lesz az előadás, a szünetben pedig apró meglepetéssel kedveskednek a nézőknek. További információért kattints ide!

Helyszín: Újszínház
Időpont: 2019. december 31-től

Gregor Bernadett az Újszínház Kék róka című előadásában Forrás: ujszinhaz.hu



Régimódi karácsony

Aki karácsonyi lázban ég, és az is érdekli, hogy milyen volt ez az ünnep a boldog békeidőkben, annak kihagyhatatlan program ez a séta, amely a Károlyi-kertből indul. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a századforduló karácsonyi készülődésébe: felkeresik azokat az üzleteket, amelyek ekkor már fényárban úsztak és a régi karácsonyi vásár helyszínét. A sétálók azt is megtudhatják, hogy hol lehetett egykor karácsonyfát venni, és milyen volt az első világháborús karácsony Budapesten. További információért kattints ide!

Helyszín: indulás a Károlyi-kertből
Időpont: 2019. december 14., 21.

Akit érdekel, hogy milyen volt a karácsony a boldog békeidőkben, annak kihagyhatatlan program a Károlyi-kertből induló séta Forrás: Facebook/Régimódi karácsony

BRAINS Classic

Aki a szeretet ünnepe előtt egy hatalmas tombolásra vágyna, annak ott a helye az Akváriumban a BRAINS koncertjén. Azoknak kifejezetten tetszeni fog az esemény, akik nem friss rajongók, ugyanis ezen az eseményen kifejezetten az együttes klasszikusain lesz a hangsúly. Persze az újdonsült fanoknak is nagy élmény lehet, hogy betekinthetnek a banda múltjába. További információkért kattints ide!

Helyszín: Akvárium
Időpont: 2019. december 21.

Tombold ki magad a Brains koncerten az Akváriumban! Forrás: Facebook/BRAINS

Jégfolyosó

Ez az igazi különlegesség csak a téli hónapokban érhető el Budapesten, és nem érdemes kihagyni, hiszen Magyarországon ez az egyetlen jégfolyosó. A gyerekeknek és felnőtteknek is kiváló lehetőség, hogy kikapcsolódjanak, és nem utolsósorban egy kis mozgás után lelkiismeret-furdalás nélkül lehet fogyasztani a finomabbnál finomabb ételeket az ünnepek előtt, közben és után is! További információért kattints ide!

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, Szent Imre tér
Időpont: 2020 januárjáig

A hétvégén nyitja meg kapuit a Jégfolyosó Forrás: Facebook/Jégfolyosó - Budapest - 2019/ 2020

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.