Rejtélyek és titkok: Edith Piaf „reinkarnációjának” is nevezik az énekesnőt

koncert Mirelle Mathieu énekesnő fellépés Edith Piaf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva körül rengeteg a legenda, Alain Delon és még sokan mások voltak szerelmesek belé, de egy valamit a hozzá közelállóknak sem árul el a csodás hangú szépség.

Mathieu-t méltán nevezik Edith Piaf „reinkarnációjának", hisz nemcsak a hangja, hanem a magassága is kísértetiesen egyezik a sanzon királynőjével. Fekete kisruha, piros balerinacipő és piros rúzs a mai napig a védjegye, emellett testalkata is páratlan: soha nem kellett fogyókúráznia, szinte tinédzser kora óta tartja a súlyát, noha mindennap tornászik, bőre pedig közel 70 évesen is hamvas és hófehér.

Mireille Mathieu az egyik védjegyének számító fekete kisruhában Forrás: felhang.hu

Külleme mellett kisugárzása is egyedülálló, olyannyira, hogy a pletykák szerint Mireille Darc színésznő, Alain Delon egykori élettársa is irigyelte szépségét, valószínűleg párja iránt érzett féltékenysége és a keresztnév-egyezőség miatt is.

És mi az, amit magánéletén kívül sem tud Mirelle Mathieu-ról a közvélemény? A dívának, mint minden francia nőnek legendás az illata, viszont a mai napig nem árulta el, hogy milyen parfümöt használ. Ami biztos, hogy 50 éve ugyanaz az ember keveri neki a különleges illatkombinációt Párizsban, amit a magyar közönség is hamarosan megérezhet.

A legendás és titokzatos Mireille Mathieu 2020. március 3-án a Cseh Nemzeti Filharmónia kíséretével, valamint több meglepetés vendéggel lép majd színpadra a Papp László Sportarénában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.