Mintaapák Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mintaapák egyik új arca nem más, mint az énekesnő, Tóth Andi, aki nagyon izgult, de miután megkapta a szerepet, rögtön a magáénak érezte.

Augusztus 23-tól jön a Mintaapák harmadik évada, amiben Tóth Andi is szerepet kapott. A négy apa története ismét új izgalmakat tartogat a nézőknek.

Megkerestek ezzel a lehetőséggel és behívtak castingra. Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám. Egy igazi bajkeverőt játszom, ami nagyon tetszik, egyszerűen imádom. Ő egy érdekes gonosz.

Tóth Andi nagyon lelkes az új szerep miatt. Forrás: LifeTV

"Persze, ez nem hazai terep nekem, így eléggé paráztam az elején, de szerencsére mindenki kedves volt és segítőkész. A rendező is mindig elmondta, hogy mit, hogyan képzel el. Bár én igazából a sminkesekkel, fodrászokkal érzem magam a legjobban, szeretek a háttérben dolgozó emberekkel beszélgetni. Ott érzem magam igazán elememben" - nyilatkozta a Borsnak Andi, aki az ősszel induló Dancing with the Stars második évadában tánctudását is megmutatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.