Nyári kulisszatitkok egy színház életében - ez történik akkor, amikor nem gördül fel a függöny

színház Nyár magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádunk kukucskálni: ezért járunk színházba és emiatt kutatjuk a kulisszatitkokat is. Vajon hány ilyen fordult elő ezen a nyáron a színészek életében? Ez legalább annyira érdekes, mint egy-egy közelgő bemutató előkészületei vagy az előadások díszleten túli valósága. Az Udvari Kamaraszínház művészei már az őszi évadra készülnek, és a nyarat búcsúztatva bepillantást engednek a pihenőidőszak titkaiba.

Vajon mi történik akkor, amikor nincs előadás? Az Udvari Kamaraszínház színészei bepillantást engednek életükbe, és bemutatják, mi történik ilyenkor a kulisszák mögött.

Szenvedélyes golfjátékos vagyok már több mint 20 éve.

Csomor Csilla
Zergetánc

Csomor Csilla szenvedélyes golfjátékos már több mint 20 éve Fotó: Szabó Bendegúz

"

Pulán, az Isztriai-félsziget számomra legszebb városában töltöttem a szabadságidőmet, családommal.

Kálló Béla Pulán töltötte a szabadságát Forrás: Kálló Béla

Bár a horvát a hivatalos nyelv, de hallom a németet, a magyart, a cseh, a szlovák, a lengyel szavakat az utca zajában, kultúrák tégelyében, a történelem megtépázott színterén,

Kálló BélaTizennyolc

Családjával együtt utazott az Isztriai-félszigetre Forrás: Kálló Béla

Csizmadia Gergely színművész számára a színpad mellet a vízpart jelenti a feltöltődés forrását: a pecázás gyermekkori szenvedélye, és ez sem "hagyomány" családjukban, mint a színészet gyakorlása. Amint a képekből látszik a nyaralás náluk is sikeresen végződött, mindenki jól lakott, kezdődhet az évad! Az évad pedig a mai napon el is kezdődik, hiszen ma már a Tizennyolc című darabot játsszák az Udvari Kamaraszínházban.

Csizmadia Gergely gyermekkori szenvedélye a pecázás Forrás: Csizmadia Gergely
A színművész számára a színpad mellet a vízpart jelenti a feltöltődés forrását Forrás: Csizmadia Gergely

A színház és a koncertek mellett kevés idő jut a barátokra, és most igazi feltöltődést jelentett számunkra az együtt töltött idő.

Nédó Olga a Tisza-tavi Fesztiválon Michael Capasso-val és Siófokon Forrás: Nédó Olga

Egy élménygazdag nyár után szeptembertől új bemutatókkal várja a nagyérdeműt az Udvari Kamaraszínház. Friss darabok, új témák és új művészek lépnek színpadra, hogy általuk ismét részesei lehessünk a magyar történelem egy-egy különleges fejezetének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.