Rekordot döntött Elton John - Senki sem volt még arra képes, amire ő

Elton John rekord slágerlista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John lett az első, akinek hat különböző évtizedben is sikerült legalább egy dallal bekerülnie a brit slágerlista top 10-es mezőnyébe - közölte szerdán a brit lemezeladási listát jegyző The Official Charts Company.

A popénekes legutóbbi ilyen slágere a Dua Lipával közösen készített Cold Heart (Pnau Remix) című dal, ami jelenleg a brit slágerlista második helyén áll.

Elton John ezzel a teljesítménnyel olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Cher, Cliff Richard, Michael Jackson és David Bowie, akik öt évtizedben szerepeltek legalább egyszer a legjobb tízes listán.

A legsikeresebb évtized Elton John számára az 1970-es évek voltak, amikor tíz dala került be a brit slágerlista tízes élmezőnyébe, például a Rocket Man, a Don't Go Breaking My Heart és az Are You Ready for Love című sláger.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.