Szinetár Dóra édesapja betöltötte 90. életévét - Így ünnepeltek családi körben

Szinetár Dóra 90 éves Szinetár Miklós születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra édesapja, az érdemes és kiváló művész, Szinetár Miklós betöltötte 90. életévét. A színésznő megható sorokkal köszöntötte őt közösségi oldalán.

Ünnepelt Szinetár Dóra és családja, hiszen édesapja, Szinetár Dóra a 90. életévét töltötte be. A köszöntésről Instagramon osztott meg egy szívhez szóló bejegyzést, megható sorokkal fejezte ki érzéseit.

"Olyan sok embernek Tanárúr, Mester, Főnök, Igazgatóúr, példakép, tanító...Nekem "csak" az Apukám. De ebben a minőségében a legjobb. Ma 90 éves" - írja a poszt alatt Szinetár Dóra, majd folytatja: "Arra vagyok a legbüszkébb, hogy érdekli a középső unokája iskolai története, a legkisebb élménye az úszás óráról, a legnagyobb beszámolója a krypto-valutáról. Hogy minden nap meglátogatja az uj kutyát, hogy szeretne egy embert, aki elmagyarázza neki az Adobe Readert" - írja a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.