Ritkán látunk ilyet: Szinetár Dóra megható családi fotókat posztolt kisfiával - Fotó

Forrás: Szinetár Dóra/Instagram -
anyaság fotó Makranczi Zalán Szinetár Dóra tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóráék kicsit megszöktek a világ elől. A színésznő azonban nem feledkezett meg követőiről, megható családi fotókat posztolt Instagram-oldalára. 

Szinetár Dórára és családjára már ráfért a pihenés, így egy kicsit megszöktek a világ elől. A rövid kiruccanás a fotók alapján nagyon jól sikerült, melyet a színésznő Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Igazán szívmelengető, ahogy az édesanya táncol a már 4 éves kis Benjivel, vagy ahogy édesapja, Makranczi Zalán játszik vele a homokozóban. Dóra boldogan mosolyog a kamerába, látszik, hogy feltöltötte a rövid pihenés.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán egyébként nagy dobásra készül, nemsokára bemutatásra kerül Dunakanyar című kétszemélyes darabjuk Szentendrén, melyet nem más, mint Szinetár Miklós rendez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.