Kiderült, ki veszi át Babicsek Bernát szerepét

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő Fergeteges látogatás Babicsek Bernát halála Csórics Balázs Babicsek Bernát Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékesttel búcsúztak a Turay Ida Színházban a tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernáttól. A színész solymári otthonában vesztette életét. Détár Enikő most elárulta, ki veszi át a szerepét. 

Détár Enikő a Reggeliben elmondta, hogy most próbálják a tavaly ősszel bemutatott Fergeteges látogatást a színházban. A négyszemélyes vígjáték egyik szereplője volt Bernát, szerepét pedig Csórics Balázs veszi át.

Forrás: Détár Enikő/Instagram

A solymári lakástűzben elhunyt színészre édesanyja talált rá: "Hat hétig nem nyúlunk a dolgaihoz. Nem tudom szavakba önteni, hogyan érezzük magunkat. Az egész életünk kilátástalanná vált. Naponta visszajárunk a házhoz, ahol a fiam meghalt, gyertyát gyújtunk, és csak sírunk... Elviselhetetlen ez a fájdalom! A falusi szokás szerint hat hétig nem nyúlunk a dolgaihoz, addig minden érintetlenül marad" - nyilatkozta korábban a gyászoló asszony.

Pályatársai így búcsúztak tőle, temetésén rengetegen részt vettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.