Így vettek végső búcsút a fiatalon elhunyt magyar színésztől: Babicsek Bernátot rengetegen gyászolják

temetés színész solymári lakástűz Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, 14 órakor helyezték végső nyugalomra a solymári lakástűzben elhunyt Babicsek Bernátot. A színész koporsójánál sorban álltak az emberek, hogy valamennyien egy szál virágot helyezzenek el ott.

A temetésen a családja, barátai, pályatársai búcsúztak tőle, Solymár polgármestere, dr. Szente Kálmán pedig beszédében emlékezett meg a színészről. Arról beszélt, hogy amikor a művész karrierje felfelé ívelt, akkor sem felejtette el a közösségét, mindig részt vett a hagyományőrző rendezvényeiken, ahol mindig volt egy jó biztató szava az emberekhez. Úgy fogalmazott, nem voltak sztárallűrjei, nem volt tartalom nélküli celeb - idézi a Blikk.

Babicsek Bernát temetése, Solymári temető, 2022.01.15. Fotó: Koncz Márton - Origo

"Mostantól a mi életünk megváltozik, ezt pedig egyelőre képtelenek vagyunk felfogni. Szinte megszámlálhatatlan, hogy a te személyed mennyi jóakaratú embert kötött össze" - búcsúzott tőle zenésztársa, a Paddy and Rats egyik tagja, majd ejátszották a Nem látlak én téged többé című dalt, amit Babicsek Bernát sokszor előadott.

Babicsek Bernát temetésén hatalmas tömeg gyűlt össze Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.