Cs. Németh Lajos felesége hazaviszi a színész hamvait

Forrás: TV2 Play -
hamvak színész Cs. Németh Lajos
Cs. Németh Lajossal az utolsó óráiban is ott volt a felesége, Tóth Judit. Az asszony kitartóan ápolta férjét a hosszú betegség alatt.

Judit tudta, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a legrosszabb, mégsem tudott felkészülni. Nem tudja, hogyan folytassa az életét szeretett férje elvesztése után. Csak egy dologban biztos, hogy párja hamvait hazaviszi magával.

Cs. Németh Lajos hamvait hazaviszi a felesége Forrás: TV2 Play

"Sajnos, daganatos megbetegedése volt, amin hiába próbáltak az orvosok segíteni, már nem tudtak; az egész szervezetét megtámadta a kór. Fizikailag folyamatosan gyengült, fájdalmai voltak, az egész olyan volt, mint egy meredek lejtő. Hiába küzdött, ezt a csatát elvesztette" - mondta elcsukló hangon az asszony a Blikknek, majd hozzátette: mindent előre megbeszéltek a férjével. "Hamvasztás lesz, majd a hidegkúti templomban tartunk egy nyilvános megemlékezést. A hamvakat elhozom majd, mert szeretném, ha életem végéig velem lenne Lajos. Ha pedig én is meghalok, azt szeretném, ha az összekevert hamvainkat együtt szórnák majd szét a Kerepesi temetőben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.