Hollywoodi sztárok, akik a dohányzás rabjai

sztárok Hollywood magazin dohányzás
Hollywood mindig is a világ szórakoztatóiparának központja volt, ami egyben a legnagyobb sztárok és hírességek otthona is. Ahogy a hétköznapi embereknek, úgy az ikonikus színészeknek is vannak rossz szokásaik, amelyekkel veszélyeztetik az egészségüket. A dohányzás világszerte jelent komoly függőséget, ami hosszú távon komoly egészségügyi problémákat okozhat, beleértve a tüdőrákot, a szívbetegséget és az agyvérzést. Nézzük meg, kik azok a hollywoodi sztárok, akik a cigaretta rabjai.

Johnny Depp

Johnny Depp hosszú éveken keresztül volt egyike azoknak a hírességeknek, akik erős dohányosok voltak. Sajnos azonban a szenvedélye miatt problémákba ütközött, és a karrierjét is veszélyeztette. Több alkalommal is szóltak hírek arról, hogy rendezők és producerek nem akartak együtt dolgozni vele, mert nem tudta elhagyni a dohányzást. Az utóbbi időben azonban Johnny Depp csökkentette a dohányzást, és remélhetőleg hamarosan sikerül teljesen megszabadulnia tőle.

Johnny Depp Forrás: Getty Images/2022 Consolidated News Pictures/Consolidated News Pictures

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio hosszú ideig erősítette a dohányzó hollywoodi sztárok csapatát. 2016-ban azonban bejelentette, hogy elhagyja ezt a káros szokást. Azóta látni lehetett, hogy egészségtudatosabb életmódot folytat, és a sportolásra is nagyobb hangsúlyt helyez.

Leonardo DiCaprio Forrás: Getty Images/Copyright: Franco Origlia/Franco Origlia

Brad Pitt

Brad Pitt híresen egészségtudatos életmódot folytat, de sajnos a dohányzást még nem sikerült teljesen elhagynia. Azt állítja, hogy csak alkalmanként gyújt rá, viszont így nagyon nehéz lesz a szenvedélyét végleg elengednie. Reméljük, a színész hamarosan erőt vesz magán és leszámol káros szokásával.

Brad Pitt Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman

Kristen Stewart

Kristen Stewart nemcsak, hogy dohányzik, már több alkalommal vallott arról, hogy mennyire szereti a cigarettát. Azonban a színésznő is tudja, hogy milyen káros hatásai lehetnek, ezért arra törekszik, hogy csökkentse a dohányzás mennyiségét. Érdekesség, hogy 2019-ben az egyik fotózáson Kristen Stewart látható volt, amint egy doboz cigit tartott a kezében, de azóta azt állítja, hogy igyekszik megszabadulni a dohányzástól. Szintén egy érdekes tény, hogy Stewart gyakran jelenik meg olyan filmekben, ahol a karaktere is dohányzik, ami talán magyarázhatja, hogy miért ragaszkodik ehhez a szokáshoz.

Kristen Stewart Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lume

Kate Moss

Kate Moss az egyik legismertebb híresség, aki hosszú ideig dohányzott, és nyíltan vállalta ezt. Sőt, híres fotói között találhatunk olyanokat is, ahol épp cigarettázik. Azonban Moss 2015-ben úgy döntött, hogy elhagyja a dohányzást, miután orvosa figyelmeztette arra, hogy ha nem hagyja abba, az élete múlthat rajta.

Kate Moss a kifutón, Louis Vuitton őszi/téli bemutatóján a párizsi divathéten Forrás: Getty Images/2011 Kristy Sparow/Kristy Sparow

Miley Cyrus

Miley Cyrus sokat változott az elmúlt években, és az életmódja is megváltozott, kivéve egy dolgot: a dohányzást még nem sikerült elhagynia. Az énekesnő számos alkalommal látható volt, amint a színpadon vagy az utcán cigarettázik. Bár Cyrus azt állítja, hogy igyekszik csökkenteni a dohányzást, és sokszor látni lehet őt az egészségesebb életmód mellett kampányolva, ám még mindig ragaszkodik ehhez a szokáshoz.

Miley Cyrus Forrás: Getty Images/2023 Getty Images/Arturo Holmes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.