Harrison Ford utoljára játszotta Indiana Jonest, de ez nem azt jelenti, hogy visszavonul

Forrás: AFP -
búcsú mozi Harrison Ford filmpremier Indiana Jones
Nem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor arról is beszélt, hogy Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című, a magyar mozikban jövő héttől vetítendő filmjében - számolt be róla vasárnap a deadline.com hollywoodi hírportál.

A 81 éves színész a CNN műsorában mondta el, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül. "Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam" - fogalmazott. Mint hozzáfűzte, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, az együttműködés intenzitását és bensőségességét szereti a legjobban.

Harrison Ford nem lesz többé Indiana Jones Forrás: AFP

A magyar mozikban szerdától látható Indiana Jones és a sors tárcsájában játszott főszerepéről a Total Film című magazinnak azt nyilatkozta: "Utoljára játszom ezt a szerepet. Várhatóan ez lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter (Indiana Jones) megjelenik a filmvásznon".

A James Mangold rendezésében forgatott két és fél órás produkcióban szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas és John Rhys-Davies is. A kalandfilm világpremierjét a májusi cannes-i filmfesztiválon tartották. A fesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki Harrison Fordot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.