Selena Gomeztől a Star Warsig: 5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod augusztusban

filmajánló sorozat magazin premier
Színházi gyilkosság mókás felderítése, szuperhíres autós videojáték filmváltozata, közkedvenc képregényhősök animációs filmje, viccesen mocskos szájú kóbor kutyák, és egy távoli galaxis fontos hőse is érkezik a moziba és a képernyőkre ebben a hónapban. Összegyűjtöttük a legígéretesebb bemutatókat.

Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) 3. évad

Hazai netes premier: 08.08. (Disney+)

A Steve Martin, Selena Gomez és Martin Short nevével fémjelzett, remek hangulatú krimivígjáték az első két évadában egy nevezetes New York-i lakóházban játszódott, az itteni rejtélyes gyilkosságok nyomába eredt a három lakóból összeverődött, kényszerű és szokatlan nyomozócsapata. Az osztatlan sikert aratott eddigi felvonások után az új évadban színházi közegbe kerül át a történet, olyan sztárok csatlakozásával, mint Paul Rudd és Meryl Streep.

Gran Turismo (Gran Turismo)

Hazai mozis premier: 08.10.

Ahogy egyre népszerűbbek a videojátékok, úgy egyre gyakrabban készülnek videojátékokból mozifilmek is. Az autós játékok egyik nagyágyúja, a Gran Turismo ráadásul olyan filmes feldolgozást kapott, aminek megtörténet eseményeken alapuló sztorija beteljesíti minden gamer legnedvesebb álmát: hogy élőben is kipróbálhassa magát azokban a helyzetekben, amiket a képernyő előtt már oly profin művel.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz


Hazai mozis premier: 08.10.

A képregények lapjainak népszerű hősei most a filmvásznon is szórakoztatják a könnyedebb nyári moziélményre vágyó fiatalságot. Michelangelo, Leonardo, Raffaello és Donatello igazából jobban örülne az átlagos tiniéletnek a kívülálló szuperhősködés helyett, és amikor magukhoz hasonló lényekkel találkoznak, komoly döntésre kényszerülnek.

Kivert kutyák (Strays)


Hazai mozis premier: 08.17.

Cuki kutyás filmnek tűnik, de cseppet sem az. Mármint kutyásnak nagyon is kutyás, de ezek az ebek legfeljebb a külsejükben aranyosak, a dumájuk és az erkölcseik igencsak szabadosak. Az eredetiben Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher és további hollywoodi sztárok adták a hangjukat a beszélő kutyáknak, akik a gazdik embertelen bánásmódja után úgy döntenek, nem lesznek jófiúk többé.

Ahsoka (Ahsoka) 1. évad


Hazai netes premier: 08.23. (Disney+)

A Rosario Dawson alakította renegád Jedi lovag, Ahsoka karaktere már bemutatkozott több korábbi animációs és élőszereplős Star Wars-sorozatban is, most pedig nem csak megkapja a saját szériáját, de egyben össze is köti a korábbiak történetét. Az egykor maga Anakin Skywalker/Darth Vader által kiképzett Jedi lovag olyan küldetésen vesz részt, ami megváltoztathatja az egész Galaxis sorsát, a már megkedvelt hősökével együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.