Klippremier: Ha szereted az Eddától a Hűtlent, ezt mindenképp hallgasd meg!

Edda Superstereo feat Dé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EDDA legendás dalát a A hűtlent mindenki ismeri, és aki nem, az most garantáltan örökre megjegyzi. A Bent a neved és az Utolsó szelfi című slágerek szerzőpárosa, a Superstereo feat. Dé formáció újraértelmezte a rockhimnuszt, és egy modern, elektronikus feldolgozást készítettek belőle. A Hűtlen modern kiadása a bulizók kedvencévé válhat, hiszen Pataky Attila jól ismert sorait énekelhetik táncolós, pörgős zenére.

„Mindkettőnknek régóta nagy kedvence volt az EDDA ikonikus szerzeménye, ezért átformáltuk a stílusunkra. Szeretnénk, hogy a fiatalabb generáció is annyira megszeresse a dalt, mint mi" – mondta Superstereo, azaz Laskai Viktor.

Pataky Attila örömmel járult hozzá, hogy új köntösben népszerűsítsék az EDDA-dalt. Az énekes-producer duónak rengeteg jól megjegyezhető sláger fűződik a nevéhez, amelyeket rádiók és zenecsatornák egyaránt játszanak. 7 lépés című klipjüket egymillióan, a Bent a neved című megahitet 20 millióan látták a Youtube-on, Vakvilág, Hajnal és Hotelszoba című alkotásaik is egyre népszerűbbek a közönség körében.

Hallgassátok meg az EDDA-művet sztereósítva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.