úszónő kaland egyéjszakás kaland Szepesi Nikolett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy Szepesi Nikolettnek nagyon extrém a viszonya a férfiakhoz, ugyanis a szexmániás úszónő egyéjszakás kalandból született. Azzal, hogy ki a vér szerinti apja, csak kilencévesen szembesült - tudta meg a Life.hu.

Egész gyermekkorában abban a tudatban élt Szepesi Nikolett, hogy az övé egy ideális, boldog család. Kényelemben, jólétben, szeretetben nevelkedett, aztán szinte egy szempillantás alatt az egész addigi élete köddé vált, rémálommá változott. Kiderült, hogy az édesapja nem a vér szerinti apja, és valójában ő egy egyéjszakás kalandból született. Ráadásul a felismeréssel egy időben az anyagi biztonság is eltűnt, mert a nevelőapja anyagilag tönkrement.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

"Az apám valójában nem is az apám volt. De ezt csak jóval később tudtam meg. Volt két lovunk, egy Dunán száguldó motorosunk és sok-sok pénzünk. Néhány pillanat alatt megváltozott minden és mi egyik napró a másikra egy csepeli panelház garzonlakásában találtuk magunkat. A királylányból proligyerek lett" - emlékszik vissza Szepesi, aki akkor szembesült vele, ki a vér szerinti apja, amikor az édesanyja vele együtt ment el kuncsorogni pénzért.
"Anyám pénzt kért, segítségért könyörgött. Mindhiába. (...) Ő nem adott pénzt, nem nyújtott segítő kezet. Aztán a nevelőapám is eltűnt" - idézi fel könyvében az egykori úszónő, aki szerint csak a csodának köszönhető, hogy az édesanyja ekkor nem lett alkoholista és nem került a pszichiátriára. Később azonban - talán épp ezeknek a megpróbáltatásoknak is köszönhetően - daganatos beteg lett, és agyműtétet hajtottak végre rajta. Ekkor ért véget az úszónő sportolói karrierje.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.