botrányhősnő szex Szepesi Nikolett celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Niki új könyve már csak fikció, amiben a szexuális ábrándozásait jeleníti meg a volt úszónő. A szélsőségektől sem riad vissza, ha álmodozni kezd - tudta meg a Life.hu.

Niki második, Orgazmuspontok című könyvében elárulja, milyen különleges szexuális helyzetekben tudta volna elképzelni magát.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Szerintem minden nő legalább egyszer álmodozik arról, hogy elmenjen egy szvingerklubba, vagy hogy megerőszakolják. Aztán vagy enged ennek a kísértésnek, vagy megmarad az álmodozás szintjén. Én például sokszor elképzeltem, hogy egyszerre több fiúval szexelek, de a megvalósításig sosem jutottam el. Amikor összejött volna megalázónak éreztem a szituációt" - vallotta be Niki.

"A könyv története szerint először egy barátom mutatta meg, milyen is egy szvingerklub, ahol végre szabadjára engedhetem a vágyaimat. Mivel megtetszik az ott tapasztalt légkör és nyitottság meglepem a barátnőmet azzal, hogy legközelebb magammal viszem. Ő is olyan típus, akiben ott lapul a kisördög és kedveli a túlfűtött szexuális helyzeteket" - mesélt a könyvben leírtakról Niki.

Magyar celebek intim életébe leshetünk behttp://www.life.hu/legykepben/20130826-uj-valosagshowt-indit-a-tv2-amelyben-magyar-celebek-mindennapjaiba-pillanthatunk.htmlLola volt Brasch Bence első barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130826-brasch-bence-magyar-szinesz-elso-baratnoje-lola-magyar-enekesno-volt.htmlDelhusa Gjon elszakadt lányától - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-delhusa-gjon-magyar-enekes-elszakadt-a-lanyatol.htmlMajka csúnyán beszólt az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-majka-melegnek-titulalta-varga-viktor-enekest-a-supertv2-gasztro-realityjeben.htmlKislánya lesz Peller Annánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-peller-anna-magyar-szinesznonek-kislanya-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.