úszónő kihallgatás Bacsa István rendőrség Szepesi Nikolett eljárás szemérem elleni erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt úszónő mellett még egy lány előkerült, aki Bacsa István, azaz Kicsi bácsi ellen vallott a rendőrségi meghallgatáson.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szepesi Niki könyve robbantotta ki azt a botrányt, ami miatt Kicsi bácsit kihallgatták a rendőrök. Július elején a rendőrség szemérem elleni erőszak miatt indított eljárást Niki könyve alapján. Most jutott odáig a nyomozás, hogy Kicsi bácsit kihallgatták - tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Két órán keresztül faggattak egészen onnan, hogyan és mikor kezdtem el a szakmát. Most végre elmondhattam az én verziómat is. Azt megdöbbenve hallottam, hogy Szepesin és az unokahúgomon, Edinán kívül még egy ismeretlen nő vallott ellenem a nyomozás során. Ő szintén azt mondta, hogy csókolgattam a mellét, meg szopkodtam. Mindenesetre furcsa, hogy a rokonom, Edina a korábbiakkal ellentétben a rendőröknek már azt mondta: amikor ez történt, kétrészes fürdőruhában volt, nem pedig fehérneműben. Mindegy is. Nem értem, miért csinálták ezt az egész cirkuszt?! Hatvankét év munkáját így teszik tönkre" – panaszkodott Kicsi bácsi.

Hiába azonban a terhelő vallomások, a rendőrség feltehetően lezárja majd Kicsi bácsi „szexügyét". Ugyanis, ha meg is történtek a lányok által elmondott esetek, már senki nem büntethető értük.
A szemérem elleni bűncselekményért alapesetben kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés szabható ki, az elévülés ennek felső határa, azaz nyolc év" – mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.