pornószínésznő sztárpáros szex botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti Györgyi akaratlanul szerzett tudomást egy sztárpár és egy pornószínésznő szexuális játékáról, amely majdnem tragédiával végződött. Erről a napokban megjelent botránykönyvében írt.

Györgyi és alkalmi partnere figyelt fel a szálloda szomszédos szobájából kihallatszó segélykiáltásokra. A hangok egy ismert pornószínésznőtől jöttek, aki harmadik fél volt egy sztárpár szexuális játékában. Majdnem meghalt, hiszen a pár sorsára hagyta.

"Rettenetesen beszívtunk" - mondta alig érthetően. Inkább motyogott, mint beszélt. "Egy sztárpárral voltam együtt hármasban... Itt szedtek fel a partin. Csak nagyon eldurvult a helyzet, és túlszívtuk magunkat" - motyogta a lány, aki még mindig minden ízében reszketett. "Azt hittem, meg fogok halni. Megállt a szívem, úgy éreztem" - mondta. "Jól megfizettek, azt hittem, jó móka lesz" - folytatta, de elcsuklott a hangja. (...)

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Jómagam is ismertem olyan lányt, aki rendszeresen járt a szóban forgó neves házaspárhoz. A lány gyakran mesélte, hogy ideális munka volt, hiszen sokat fizettek, és lévén fiatal, jó karban lévő emberek, még csak nem is undorodott tőlük. A házaspár tagjai alig voltak együtt pár esztendeje, amikor prostituáltakat, pornósokat hívattak magukhoz, akikkel mindig szigorú titoktartási szerződést írattak alá, nehogy a titkuk kiderüljön. Persze szerződés ide vagy oda, a prostik mindig fecsegtek. A házaspár tagjai pedig képtelenek voltak lemondani szenvedélyükről. Hiszen szerették az édes életet, a drogokat, és extrém szexuális együttlétekkel elégítették ki elfojtott vágyaikat. (...)

A szóban forgó lány egyszer megkérdezte a híres férfit.
"- Már miért élnénk hazugságban? A mi házasságunk tökéletes, sőt, épp ezektől a kalandoktól működik. Mi bátran és gátlások nélkül megéljük azt, amire minden pár vágyik.
- De egy idő után ez totális eltávolodáshoz vezet... Hiszen egymással már nem fogjátok élvezni az együttlétet...
A férfi az elmondás szerint hangosan felnevetett.
- Drágám, a felek egy idő után minden házasságban eltávolodnak egymástól. Ez ilyen rohadtul van kitalálva. Minden férfi másik nőről kezd fantáziálni legkésőbb a házassága első évében. És utána ez csak rosszabb lesz. A többség próbálja elfojtani, de az első adandó alkalommal rámászik a csinos, fiatal titkárnőjére. S ez a típus egy idő után még el is fog válni. Ám aki megkapja a kellő szabadságot, és nem tiltanak neki semmit... Az meg fogja becsülni azt a nőt, akinek van mersze elengedni néha. A szigorú rendszerhez csak az önmagukban bizonytalan nők ragaszkodnak. De persze a mi esetünkben erről szó sincs.
- Ez akkor azt jelenti, hogy nem is a...
A nő szólalt meg.
- Bizony, édes. Én kérem, hogy szállj be hozzánk. Nekem van szükségem harmadikra, női energiára..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.