házasság plasztika unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába kényeztette férje a 18 évesen első házzaságába fejest ugró Keleti Györgyit, a luxus, a kényelem nem tette boldoggá az akkor még hosszú, keskeny orrú és vékony szájú, kis mellű nőt. Unatkozni kezdett és a plasztikai műtétek sorozatában élte ki magát.
Forrás: Keleti Györgyi
Hiába figyelmeztette Keleti Györgyit édesapja http://www.life.hu/legykepben/20131205-hiaba-figyelmeztette-edesapja-keleti-gyorgyit-nem-all-le-a-futtatassal-es-bortonbe-kerul.html Lelkével nyerte meg a versenyt Bereczki Zoltán http://www.life.hu/legykepben/20131206-veget-ert-a-sztarban-sztar.html Geszti Péter felesége Pataki Ágival szövetkezett http://www.life.hu/legykepben/20131207-geszti-peter-felesege-ditz-edit-pataki-agival-filmes-ceget-indit.html Varga Viktor kopasz nőként sokkolta a stábot http://www.life.hu/legykepben/20131205-varga-viktor-enekes-ket-kulonfele-maszkot-viselt-egyszerre-a-fejen-a-sztarban-sztar-cimu.html Görög Zitát átverték http://www.life.hu/legykepben/20131206-gorog-zita-modellt-atvertek-a-tv-paprika-sztarsef-cimu-vetelkedojeben.html Király L. Norbit újabban éjjel-nappal őrzik http://www.life.hu/legykepben/20131206-kiraly-l-norbi-x-faktor-enekese-orokbe-fogadott-egy-kutyat-aki-ejje-nappal-orzi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.