színész Chris Hemsworth Fotókon akkor és most Thor Star Trek Hófehér és a vadász Otthonunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű színész a napokban ünnepli 30. születésnapját.

Érdekes emlékeket őriz gyerekkorából a Hemsworth fivérek legidősebbike, aki családjával Ausztrália egy meglehetősen elzárt részén cseperedett fel a bennszülöttek között. "Egy teljesen más világ volt ez. Krokodilok és bivalyok voltak körülöttünk. Elszigetelten éltünk, mi voltunk a környéken a második fehér bőrű család" - árulta el Chris egy korábbi interjújában, aki rengeteg törzsi táncnak és szertartásnak tanúja lehetett az itt eltöltött idő alatt.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Chris 2006-ban és 2013-ban

Színészi pályafutását az Otthonunk című ausztrál sorozatban kezdte, majd szerepét otthagyva Hollywood felé vette az irányt. 2007-ben a Star Trek egy nyitójelenetében kapott szerepet, ezt követte később a Ház az erdő mélyén és a Thor. Nemrég pedig Kristen Stewart oldalán tűnt fel a Hófehér és a vadászban. Bár Chris Hemsworth után döglenek a nők, a sztár szíve csakis egyvalakiért dobog. Három éve feleségül vette a magyar-román származású színésznőt, Elsa Patakyt, akitől 2012-ben kislánya született.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Átalakít a Jónő Team: Szilvi belátta, hogy igazi jónőhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-vegre-tudja-hogy.htmlKorán kezdett modellkedni a Baldwin lányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130806-fotokon-akkor-es-most-kim-basinger-szineszno-es-lanya-ireland.htmlBoldog szülinapot, Geri Halliwell!http://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-geri-halliwell-a-spice-girls-egykori.htmlA legszexibb vizes fiúk a vb-rőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-az-uszovilagbajnoksag-es-a-legszebb-ferfi-testek-barcelona-2013.htmlNem volt mintaapa Martin Sheenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-martin-sheen-szinesz-az-apokalipszis-most.htmlSosem látott fotó került elő Mick Jaggerrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130801-fotokon-akkor-es-most-mick-jaggerrol-a-the-rolling-stones.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.