A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és Fecsó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Maldív-szigetek Vasvári Vivien utazás Feleségek luxuskivitelben nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár először hiába indultak útnak, Fecsó útlevele miatt nem engedték fel őket a repülőre, most már a A Maldív-szigeteken nyaral Luxus Vivi és vőlegénye. A várandós szőkeség az Instagramjára posztolt a utazásról. 

Ahogy a Feleségek luxuskivitelben műsorban láthattuk, Vivi még születésnapjára kapta a luxusnyaralást, ám november eleji útjuk meghiúsult. "Fecsóka útlevele 6 hónapon belül lejár" - mesélt az okokról akkor Vivi. Most azonban célba értek, Vivi pedig már a parton pózol boldogan.

#maldives#pregnantlife#relax#babyboysummer#holiday

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Csodaszép őszi kirándulóhelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171026-kirandulohelyek-osszel-magyarorszagon-hajos-balaton-orseg.htmlAttól még, hogy lassan itt a november, nem kell egész nap a lakásban kuksolnod. Az egyre gyakoribb esős-szeles napokon persze ne kerekedj fel, de ha kicsit kellemesebb lesz az idő, kapd fel a túracipőt és a dzsekit: irány a természet. Utazás--A varázslatos Vas megye: látnivalók Bükön és környékénhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170929-latnivalok-bukon-bukfurdon-es-kornyeken.htmlBár már itt az ősz, de ha szerencsénk van, lesz néhány olyan hétvége, amikor érdemes kimozdulni akár a természetbe is. Válaszd úti célodul Büköt és környékét, és biztosan nem fogsz csalódni. Ha csodálatos fürdőélményre vágysz, élvezheted a csodatevő bükfürdői termálvizet, ha pedig kirándulnál, akkor is ezernyi látnivaló vár az ország nyugati felében. Utazás--Ha ősz, akkor Toscana - A legjobb úti cél a bor és gasztronómia szerelmeseinekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170823-oszi-utazas-toscanaba-latnivalok-firenzeben-pisaban-es-sienaban.htmlItt a szeptember, szuper kirándulóidő van, ráadásul ez a szüret ideje is, így - főleg ha szereted a klassz borokat - egy toszkán utazással biztosan nem lőhetsz mellé. Ha már jártál ott, szinte biztosan visszavágysz, ha pedig még nem, látogass el most Olaszország talán legikonikusabb régiójába, Toscanába. A kulturális kincsekkel teli Firenze, a ferde tornyáról híres Pisa, a középkor hangulatát megtartó Siena, vagy a Chianti borvidék nagyon szép látnivalókat és maradandó kulináris élményeket is rejt. UtazásOrigoCipruson nyaralt Hajdú Péter http://www.life.hu/lifeutazas/20170817-cipruson-nyaralt-hajdu-peter-szakitasa-utan.htmlGyerekeivel és édesanyjával Ciprusra utazott a műsorvezető. Utazás--Több tízmilliós luxusnyaralást kapott párjától Sarka Katahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170817-tobb-tizmillios-luxusnyaralast-kapott-parjatol-sarka-kata-es-az-egesz-csalad.htmlA Story magazin úgy tudja elképesztő luxuzsnyaralással lepte meg Sarka Katát új kedvese. Az egyhetes amerikai út a lap szerint több tízmillió forintba is kerülhetett, már csak azért is, mert magángéppel utaztak, amelynek a bérlése 15 millió forintnál kezdődik. UtazásOrigoCsaládja nélkül ment nyaralni Dundikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170730-csaladja-nelkul-ment-nyaralni-gorogorszagba-dundika.htmlMajka sűrű programja miatt egyedül, azaz a barátnőivel ment nyaralni Dundika. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.