Pirner Alma Balin villantotta meg feszes fenekét – fotó

popsi Bali fenék Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma Balin villantotta meg formás fenekét.

Pirner Alma és családja épp Balin nyaral. Természetesen a paradicsomi helyről rengeteget posztol közösségi oldalára a sztáranyuka, és a közös családi képek mellett szexi felvételeket is megoszt. Nemrég például a feszes fenekét villantotta meg tangában, egy medencében egy matracon pancsolt gyermekével.

A kép melletti nyílra kattintva lehet lapozni a következő fotóra, amelyen a kis Alen is feltűnik.

Hamarosan megnyílik Amszterdamban az 5D-s pornómozi (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190404-hamarosan-nyilik-amszterdamban-az-5ds-pornomozi.html5D-s mozival várják Amszterdamban a pornófilmek rajongóit. UtazásOrigoUtazás könnyedén egy „másik világba” – Marokkói kiruccanáshttp://www.life.hu/lifeutazas/20190403-utazas-konnyeden-egy-masik-vilagba-marokkoi-kiruccanas.htmlMarokkót manapság már meglehetősen olcsón és könnyen elérhetjük – a fapados járatok révén – itthonról is. Így pedig leegyszerűsödik egy olyan vágy beteljesülése, ami a „nagyon más” érzésről, a miénktől jelentősen eltérő világ megtapasztalásáról szól. Hiszen Marokkó egy nagyon más világ, ehhez kétség sem férhet. Nekem ezúttal hét napom volt erre, ezért koncentráltam az ország egy szűkebb keresztmetszetére, mert ennyi idő alatt a királyság teljes területe bejárhatatlan és feldolgozhatatlan. Így választásom Marokkó déli-, délnyugati részeire esett. UtazásOrigoTunyogi Bernadett fél évet várt álmai nászútjára: Kubába utaztak a férjévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190405-tunyogi-bernadett-fel-evet-vart-almai-naszutjara-kubaba-utaztak-ferjevel.htmlTunyogi Bernadett és Soponyai Géza tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, a nászútra azonban fél évet várniuk kellett, de megérte: a paradicsomban érezték magukat Kubában. UtazásOrigoLeomló gleccserdarab okozott cunamit Izlandon – videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190402-leomlo-gleccserdarab-okozott-cunamit-izlandon.htmlEgy hatalmas leszakadó jégtömb indított el cunamit Izlandon a nézelődő turisták irányába. UtazásOrigoMajka a repülőn botlott ismerősökbe: megörökítette a véletlen találkozást – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190402-majka-a-repulon-botlott-ismerosokbe-megorokitette-a-veletlen-talalkozas.htmlMajka elindult Las Vegasba a barátaival, de nem várt ismerősökbe botlott a repülőn – kicsi ez az ország, akkor is, ha épp távozni készülünk. UtazásOrigoRúzsa Magdi Olaszországba utazott klipet forgatnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190402-ruzsa-magdi-olaszorszagba-utazott-klipet-forgatni.htmlElutazott a gyönyörű énekesnő, méghozzá azért, hogy leforgassa legújabb számának videoklipjét. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.