Kutyák fürdés után – vicces fotósorozat

kutya fotósorozat fürdetés fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy New Yorkban élő francia fotográfus, Sophie Gamand úgy döntött, lencsevégre kapja sokak kedvenc négylábúit fürdés után. A végeredmény übercuki lett.

Némelyikük odáig van érte, míg mások jobban szeretnék megúszni. Egy biztos: a fürdés nem hagyja hidegen kutyusainkat.

Forrás: Sophie Gamand

Sophie Gamand fotós több tucat ebet állított kamerája elé a „Wet Dogs" (Vizes kutyák) sorozatához, hogy elkapja kedvenceink magukért beszélő arckifejezésüket. A projekt, amelynek még több elemét ide kattintva nézheted meg, megnyerte a 2014-es Sony World Photography portrék kategóriáját.

Magyar kutyapuszi Cannes-ban http://www.life.hu/kult/20140518-mundruczo-kornel-feher-isten-cimu-filmje-is-kapott-egy-jelolest-a-cannes-i-filmfesztivalon-a.html Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmje is kapott egy jelölést a cannes-i filmfesztiválon. A rendező azonban nem csupán a mozi színésznőjét, Psotta Zsófiát vitte magával a filmes seregszemlére, hanem egy másik szereplőt is, egy kutyát. A különleges delegáció persze nagy feltűnésnek örvendhetett. Kult Origo A pandakutya az meg mi? http://www.life.hu/news/20140514-kinaban-statuszszimbolumnak-szamit-a-pandakutya.html Mai találásunk egy különös állatka: a pandakutya. Még soha nem láttunk ilyen teremtményt, és bár első pillantásra elképesztő cukinak tűnik, amikor belegondoltunk, hogy miképpen is "készül" aranyos pofikája, inkább elszomorodtunk. News Northfoto Gigacukiság - Menyasszonyi fotózás vizslákkal http://www.life.hu/csalad/20140523-menyasszonyi-fotozas-es-eskuvo-vizslakkal-ez-az-uj-divat.html Egyre több vizsla (és persze más négylábú) bukkan fel az esküvőkön, menyasszonyi fotózásokon. Hiába, ők is a családhoz tartoznak. Íme, néhány tündéri fotó a Vizslamentés védenceivel. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.