Megvan Magyarország kedvenc szaloncukra!

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
karácsony szaloncukor szavazás kedvenc édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, amiben általában a család minden tagja egyetért: nincs karácsony szaloncukor nélkül. Abban azonban nehezebb megegyezni, milyen kerüljön a fára vagy az ünnepi édességes kosárba. 

Vannak, akik a gyerekkoruk szaloncukor ízét sírják vissza, mások pedig a legmenőbb és legextrább ízek közül válogatnak. Te idén melyiket választod?

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Neked melyik a kedvenced?

Megvan, melyik a legboldogabb és legelégedettebb korosztályhttp://www.life.hu/news/20141204-a-legboldogabb-korosztaly-a-huszas-evei-elejen-jaro-fiatalok-egy-friss-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a 20-as éveik elején járó fiatalok évről-évre egyre boldogabbak és elégedettebbek az életükkel.News--Őrület! Ez a világ legjobb feldolgozása: íme, 20 változatban az All I want for Christmas is you!http://www.life.hu/news/20141204-mariah-carey-all-i-want-for-christmas-is-you-dalat-dolgozta-fel-20-verzioban-anthony-vincent.htmlTe is unod már Mariah Carey karácsonyi slágerét hallgatni minden áruházban, plázában, de még a kisboltban is? Egy őrült fickó, Anthony Vincent átdolgozta az énekesnő világhírű dalát. Fergeteges lett!NewsOrigoTámad a Mosolykommandó Budapesten: flashmobbal hangolnak mindenkit az ünneprehttp://www.life.hu/news/20141204-a-mosolykommando-adventi-flashmobbal-karacsonyi-eneklessel-csal-mosolyt-az-emberek-arcara-budapesten.htmlA Mosolykommandó december 4-én Budapest forgalmas pontjain karácsonyi dalokkal csal mosolyt a járókelők arcára. Hangolódj az ünnepre már most!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.