Őrület! Ez a világ legjobb feldolgozása: íme, 20 változatban az All I want for Christmas is you!

karácsony Rockefeller Center feldolgozás All I want for Christmas is you Mariah Carey hamis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is unod már Mariah Carey karácsonyi slágerét hallgatni minden áruházban, plázában, de még a kisboltban is? Egy őrült fickó, Anthony Vincent átdolgozta az énekesnő világhírű dalát. Fergeteges lett!

A srác húszféleképpen adta elő az All I want for Christmas is you-t, így magára öltötte többek között a Depeche Mode, Usher, Billy Joel és John Lennon, de még az Alvin és a Mókusok stílusát is. Hogy ebből mi született? Egy olyan négyperces videó, amiben 10 másodpercenként követik egymást a stílusváltások, de mégis egy kerek egész zeneszámot hallhatunk.

„Csak a Mariah iránt érzett elköteleződés miatt csináltam ezt az összeállítást. Addig dolgozom egy számon, amíg nem leszek vele teljesen elégedett és boldog" – mondta Anthony a Jezebelnek.

A különleges összeállítás egyébként annak apropóján készült el, hogy a díva legkelendőbb karácsonyi albuma idén lesz 20 éves. Idén is ő énekelhetett a Rockefeller Center karácsonyán New York-ban, az előadás azonban nem sült el jól: hamisan énekelt, a rajongók így ismét csalódtak benne. Itt tudod meghallgatni, mit alakított:

Karácsonyhoz közeledve mi is összegyűjtöttünk neked pár hangulatkeltő dallamot. ITT tudod őket meghallgatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.