A nap videója: Beatboxra rázza az öreg néni

beatbox tánc időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!

Hihetetlenül aranyos videó terjed az interneten egy brüsszeli néniről, aki Amma Dufri, azaz Power Beat utcai beatbox előadásán perdül táncra kiskutyájával. Az édes videót itt nézheted meg:

Döbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Jó hír! Új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikávalhttp://www.life.hu/news/20150521-uj-reszekkel-jon-a-lifenetworkon-a-viragkonyha-halmos-monikaval.htmlHamarosan új, izgalmas receptekkel jelentkezik a LifeNetwork műsorán a Virágkonyha, a Life.hu sztárszerzőjével, Halmos Monikával. News--Szecsődi Kari megrázta – Így twerkel a transznemű dívahttp://www.life.hu/news/20150519-szecsodi-kari-a-transznemu-diva-twerkelt-egyet.htmlSzecsődi Kari egyre jobban élvezi nőiességét. Ezúttal frenetikus tánctudásáról tett tanúbizonyságot egy szexi videóban.News--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wursthttp://www.life.hu/news/20150519-conchita-wurst-enekes-a-60-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-adott-exkluziv-interjut-a.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!News--A kokainozó kajakosok beismerték, hogy hibáztakhttp://www.life.hu/news/20150515-dombvari-bence-es-csipes-tamara.htmlHosszú hallgatás után végre megszólaltak a drogbotrányba keveredett kajakosok. Dombvári Bence vb-ezüstérmes és Csipes Tamara ötszörös világbajnok kajakos egy interjúban meséltek arról, hogyan élik meg ők a történteket.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.