Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!

Forrás: vanityfair.com -
műtét Kylie Jenner Bruce Jenner Snoop Dogg Chris Brown Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Kardashian család feje nővé operáltatta magát. Döntéséhez és bátorságához még Obama elnök is gratulált.

Bruce Jenner Forrás: vanityfair.com

Habár eddig főleg a pozitív kritikák árasztották el a sajtót, most az ócsárló kommentek is megérkeztek. A két főkolompos ezúttal Snoop Dogg és Chris Brown.

Mindketten megosztottak ugyanis Instagram oldalukon egy fotót, amelyhez egy szöveget is mellékeltek. A rapperek Bruce Jenner átalakulását tudományos kísérletnek nevezték, és fájlalták, hogy nem igazi hírekkel van elfoglalva a sajtó, például azzal, hogy Akon 600 millió afrikait látott el napenergiával.

Forrás: Instagram/ Snoop Dogg

Eddig csak Kylie Jenner válaszolt a támadásokra Twitter oldalán: „Gondolj, vagy csinálj bármit, azt anélkül tedd, hogy megbántanál másokat! Legyél pozitív hatással a világra!"

Bezár a a Nyugati pályaudvarhttp://www.life.hu/news/20150605-bezar-a-a-nyugati-palyaudvar-juniusban.htmlJúnius 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.News--Varázslatos képek! Ez a fotós a világ minden tájára követi menyasszonyát!http://www.life.hu/news/20150605-murad-osmann-fotos-a-vilag-minden-tajara-koveti-menyasszonyat.htmlMurad Osmann az egész világot bejárja menyasszonyával, és közben varázslatos fotókat készít.News--Kihagyhatatlan! Stephen Hawking Monty Pythont énekel!http://www.life.hu/news/20150603-stephen-hawking-a-monty-python-galaxy-song-cimu-dalat-enekli.htmlA világhírű fizikus ezúttal is bebizonyította, hogy milyen jó a humora: előadta géphangján a Monty Python Galaxy Song című dalát.NewsAFPTragédia! Andy Vajna fia öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150606-andy-vajna-fia-ongyilkos-lett-justin-skizofrenias-volt.htmlAz Echo Tévé Arckép című vasárnapi műsorában fia, Justin öngyilkosságáról beszélt Andy Vajna. News--Kárász Róbert Facebookján védi magáthttp://www.life.hu/news/20150605-karasz-robert-facebookjan-vedi-magat.htmlSokan támadják Kárász Róbertet és Demcsák Zsuzsát Alekosszal készített riportjuk miatt. Kárász most elmondta véleményét.News--Ő a világ legkövérebb macskája! - Le tud vajon fogyni?http://www.life.hu/news/20150605-o-a-vilag-legkoverebb-macskaja.htmlElvis, a macska borzasztóan kövér, és emiatt cukorbetegségben is szenved. Annyit nyom, mint egy hároméves fiú. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.