Megható történet! Így teljesítették egy halálos beteg kutya utolsó kívánságát

Forrás: thiswildidea.com -
kutya videó megható kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állat rajong a hóért, ezért gazdája elintézte, hogy még egyszer utoljára játszhasson benne, élete utolsó napján. 

Sophia előrehaladott csontrákkal küzd, és gazdája mindent megtesz annak érdekében, hogy a bernáthegyi minden napja "csoda" legyen. Erről készítettek nemrég egy igen megható videót, amiben Alyson hosszasan mesél kedvencéről. Az állatorvos már felkészítette őket, hogy hamarosan el kell engedniük a kutyust, így most próbálnak mindenben a kedvébe járni. - írja a Mashable.

Illusztárció Forrás: thiswildidea.com

"Két hónapja tudtuk meg, hogy Sophiának előrehaladott csontrákja van. Világ életében imádta a havat, így rögtön arra gondoltam, hogy valami ilyesmivel lepem meg. Néhány nap keresés után találtam egy manchesteri fedett sípályát, és mivel szimpatikus volt a hely, megkérdeztem őket, lenne-e rá lehetőség, hogy bevigyem a kutyámat az utolsó napján. Az elmúlt két hétben Sophiát már semmi sem érdekelte, ezért is volt annyira megható, ahogy a hóba érve rögtön játszani kezdett. Örülök, hogy Sophie utolsó napja ilyen gyönyörűre sikerült. Kár lenne - és nem is tudom - szavakba önteni, mennyire fog szeretem őt." - mesélte a lány, akinek borzasztó nagy szerencséje volt, hogy pozitív választ kapott, épp egy nappal azelőtt, hogy altatni vitte volna kedvencét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.