Nyoma veszett egy 53 éves debreceni nőnek

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnés Debrecen eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség gőzerővel keresi az 53 éves Pásztor Máriát, aki péntek délután távozott ismeretlen helyre debreceni otthonából. 

A rendőrség az állampolgárok segíségét kéri az 53 éves nő megtalálásához. Pásztor Mária körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, ősz, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete színű, combközépig érő kapucnis téli kabátot, fekete színű bokacsizmát viselt. Pásztor Máriánál két táska is van, egy fekete színű női válltáska, amely elől virágmintás, valamint egy sötétkék színű táska, amelyen egy felirat látható.

Forrás: Police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Pásztor Máriát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.