Terhes lett nevelőjétől egy intézetis kislány

Forrás: Thinkstock -
terhes nevelőotthon állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nevelőotthonban a kiszolgáltatott gyerekeket kihasználták a nevelőik, szadista vágyaikat élték ki az árva vagy félárva intézetiseken. Kiderült, hogy egyikük teherbe is esett!

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt egy magyar nevelőotthonban szexuális kapcsolatot létesítettek a nevelők az intézetisekkel, cserébe a nagyobbaknak több zsebpénzt, a kisebbeknek pedig ajándékokat adtak cserébe. Most újabb részletek láttak napvilágot az ott történt borzalmakról: az egyik lány teherbe esett nevelőjétől.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Bors megszerezte az egyik 15 éves fiatalnak vallomását, amelyben elmesélte az ott történteket. Legtöbbjük korábban volt lakója az intézetnek. A titkos vallomások között az egyik korábbi lakó állította, az egyik fiatal lány terhes lett a nevelőtől. Megszülte a babát, de nem tudni, hogy mi van velük. "Igen, tudom, ki ez a fazon, de nem beszélnék arról, amit tudok, mert megígértem valakinek, hogy titokban tartom. Az egyik lány azt mesélte nekem, tőle lett terhes" - állt a vallomásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.