Nagyon hideg lesz a december

hideg időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásosnál jóval hidegebb lehet az idei december egész Európában, így Magyarországon is.

A kontinens felkészült az elmúlt évek leghűvösebb decemberére, de a gázkészleteket jócskán csökkentheti az extrém időjárás. Az elmúlt hét év leghidegebb tele előtt áll Európa – írja a Bloomberg nyomán az Origó.

A megkérdezett nyolc szakértő szerint 2010 óta nem látott hideg jöhet, különösen a hónap első fele lesz szokatlanul fagyos. A magyar átlaghőmérséklet az elmúlt négy évben 3,1 Celsius-fok volt, míg az átlag 0-1 fok körül alakulhat a hétvégén. A hideg ellenére várhatóan 2017 lesz az utóbbi évek legmelegebbike.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Mély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoNem bocsátana meg unokájának Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-bocsatana-meg-unokajanak-pecsi-ildiko-szineszno.htmlAhogy megírtuk, legutóbbi bírósági tárgyalásukon nem vett részt Pécsi Ildikó unokája. A színésznő állítja, egyáltalán nem bánja, hogy nem kellett találkoznia Csabával. TV + Sztárok--Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát http://www.life.hu/sztarok/20171128-elfogultsaggal-vadoljak-a-nezok-toth-verat-a-sztarban-sztar-1-kicsi-musorban.htmlAz internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. TV + Sztárok--Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin melletthttp://www.life.hu/csalad/20171128-szinetar-dora-meg-egy-ideig-foallasu-anyuka-lenne.htmlImádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. CsaládOrigoLetartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.