Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin mellett

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra -
anyaság Szinetár Dóra
Imádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. 

"Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben" – mondta a Blikknek a színésznő.

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra

"Törekszem arra, hogy minél előbb teljesen visszatérjek Zorka napirendjébe. Eddig rengeteg közös programunk volt, hozom, viszem az iskolába, kerámiaszakkörre is jártunk, de ez a baba miatt most egy időre elmaradt. Persze Zorka nagyon türelmes, imádja az öccsét, de szüksége van rám, ezért igyekszem újra megoldani ezt is" - tette hozzá.

"Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem" - nyilatkozta Dóra.

Megmutatta nagylányát Fésűs Nelly az Appra magyar! műsorbanhttp://www.life.hu/csalad/20171126-megmutatta-nagylanyat-fesus-nelly-az-appra-magyar-musorban.htmlAz egyik kérdéssel kapcsolatban kapcsolták adásba Fésűs Nellyt és lányát, Csengét. Család--Férjéről mesélt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/csalad/20171126-ferjerol-es-hazassagarol-meselt-csisztu-zsuzsa.htmlTizenegyedik házassági évfordulóját ünnepli Csisztu Zsuzsa és férje. A műsorvezető ritkán beszél magánéletéről, de most kivételt tett. Család--Lemondott beteg magzatáról Hadas Kriszta: még ma is sokat gondol ráhttp://www.life.hu/csalad/20171118-lemondott-beteg-magzatarol-hadas-kriszta-jon-a-baba.htmlHadas Kriszta a Jön a baba című műsor új évada kapcsán a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.CsaládOrigoGyereket vár Kovács Kokó István új kedvese, Katahttp://www.life.hu/csalad/20171116-gyereket-var-kovacs-koko-istvan-uj-kedvese-kata.htmlA Story magazinnak egy jól értesült ismerős árulta el az örömhírt. Család--Nemsokára megszületik Rowan Atkinson harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20171112-nemsokara-megszuletik-mr-bean-azaz-rowan-atkinson-harmadik-gyereke.htmlAtkinsonnak korábban Sunetra Sastryával kötött házasságából született két gyereke. A 23 éves Ben és a 21 éves Lily most kistesót kapnak. CsaládAFPMegölte idős szüleit egy 42 éves férfi Sopronbanhttp://www.life.hu/csalad/20171104-megolte-idos-szuleit-egy-ferfi-sopronban-emberoles-miatt-indult-nyomozas-az-ugyben.htmlMegölte idős szüleit egy férfi Soporonban. A 42 éves magán kívül tomboló K. Róbertre pénteken hívták ki a rendőröket, akiket megdöbbentő látvány fogadott. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.