A barátnője után kémkedő férfit mentettek ki a maga ásta alagútból Mexikóban

alagút mentés kémkedés Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 50 éves mexikói férfit kellett kimenteniük a Puerto Penascó-i hatóságoknak abból az alagútból, amelyet azért ásott, hogy a barátnője után kémkedjen, akitől erőszakos viselkedése miatt korábban eltiltotta a bíróság.

Az észak-mexikói Sonora állam főügyészi hivatala vasárnap hozta nyilvánosságra a furcsa esetet. A férfi, akit családon belüli erőszak miatt eltiltottak attól, hogy barátnője közelébe menjen, alagutat ásott a nő háza alá, hogy figyelni tudja.

Barátnője után kémkedő férfit mentettek ki a maga ásta alagútból Mexikóban Forrás: Noé Curiel/Twitter


A nő, aki korábban 14 évig volt a férfi barátnője, és féltékenysége miatt szakított vele, a rendőröknek elmondta, hogy egy hete különös, kaparászó hangokat hallott a ház körül, de azt hitte, a macskák okozzák. Amikor azonban hangosabb lett a zaj, alaposabban utánanézett, és rátalált korábbi partnerére, aki az alagútba szorult, és nem tudott onnan kimászni. Az ittas férfit a rendőrök mentették ki a föld alatti lyukból.

A hétvégén a nők elleni erőszak még egy tragédia miatt került reflektorfénybe Mexikóban: egy nőt a férje Jalisco államban, a kormányzó háza előtt ütött el és késelt halálra.

Eddig rosszul sütöttük a kolbászthttp://www.life.hu/news/20190429-eddig-rosszul-sutottuk-a-kolbaszt.htmlKiderült, valójában hogyan is érdemes a grillkolbászt sütni, hogy különlegesen finom íze legyen. News--A lottómilliomos fiatal, Jane Park annyira unatkozik, hogy munkát keresnehttp://www.life.hu/news/20190429-a-lottomilliomos-fiatal-jane-park-annyira-unatkozik-hogy-munkat-keresne.htmlJane Park a milliomosok gondtalan életét éli, de úgy tűnik, ez nem elég izgalmas számára: annyira unatkozik, hogy még azt is fontolóra vette, hogy munkát keres. NewsOrigoBuszbalesetben elhunyt a török Alanyaspor cseh válogatott futballistájahttp://www.life.hu/news/20190429-buszbalesetben-elhunyt-a-torok-alanyaspor-cseh-valogatott-futballistaja.htmlBuszbalesetben elhunyt Josef Sural, a török élvonalban szereplő Alanyaspor cseh válogatott futballistája. NewsOrigoIdőjárás: május elsején is szeles és esős lesz az időhttp://www.life.hu/news/20190429-idojaras-majus-elsejen-is-szeles-es-esos-lesz-az-ido.htmlSajnos nem kedvez majd a május elsejei időjárás a szabadtéri programoknak. Szélre és esőre is számíthatunk a munka ünnepén. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegverték a hongkongi férfit, miután elspoilerezte a Bosszúállók: Végjátékothttp://www.life.hu/news/20190429-megvertek-a-hong-kongi-ferfit-miutan-elspoilerezte-a-bosszuallok-vegjatekot.htmlCsúnyán megvertek egy férfit Hongkongban, amiért spoilerezett a Bosszúállók: Végjátékra váróknak. NewsOrigoA külföldi nőkre vadászó ciprusi sorozatgyilkos újabb áldozatát találták meg egy tó mélyénhttp://www.life.hu/news/20190428-kulfoldi-nokre-vadaszo-ciprusi-sorozatgyilkos-ujabb-aldozatat-talaltak-meg-egy-to-melyen.htmlÚjabb, immár harmadik áldozatát találták meg vasárnap egy mesterséges tó mélyén Ciprus első ismert sorozatgyilkosának, egy külföldi nőkre vadászó hivatásos katonatisztnek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.